Με τόσα χρήματα είσαι ευτυχισμένος, σύμφωνα με εκατομμυριούχους

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Όχι, δεν μας έπιασε ξαφνικά SNIK (που ως γνωστόν κυνηγά το κασέρι μέρα-μεσημέρι ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων), απλά σίγουρα θα νιώθαμε καλύτερα με ένα επταψήφιο ή και μεγαλύτερο αριθμό στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Όπως και εσύ, όπως και όλοι. Ποιο είναι όμως εκείνο το ποσό που γλαφυρά περιγράφουν οι Αμερικάνοι ως «Fuck You Money». Εκείνο ακριβώς το χρηματικό εύρος που δεν θα επιτρέψει ποτέ προβληματισμούς γύρω από την έλλειψη μαρουλιού να περάσουν ούτε ξυστά από το μυαλό σου;

Την απάντηση την δίνει η Wendy Sarasohn, που εργάζεται και ως σύμβουλους εκατομμυριούχων, οπότε κάτι παραπάνω θα γνωρίζει. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν το ποσό που θα σου επιτρέψει να ζήσεις χωρίς να δουλεύεις για το υπόλοιπο της ζωής σου και ταυτόχρονα να διατηρείς ένα πλουσιοπάροχο lifestyle είναι τα $190.000.000 ή €158.770.000 αν προτιμάς.

Όπως αναφέρει η Sarasohn, υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη αλληλουχία πραγμάτων που καταλήγουν σε αυτό το ποσό, συμπεριλαμβανομένων -μεταξύ άλλων- ενός σπιτιού στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης, ένα εξοχικό κάπου εξωτικά, η εκπαίδευση των παιδιών αλλά και πάγια έξοδα για ταξίδια, ψώνια και άλλα πράγματα που οι πλούσιοι συνηθίζουν να κάνουν στον άφθονο ελεύθερο χρόνο τους.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com