Εταιρεία ποτών πληρώνει 60.000 δολάρια για να κάνεις road trip στην Αμερική

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Όσο στην Ελλάδα βιώνουμε μια παρατεταμένη οικονομική κρίση, όσο η ανεργία συνεχίζει να μαστίζει τις νεαρές ηλικίες, όσο οι συνταξιούχοι βλέπουν τις συντάξεις τους να πέφτουν στα τάρταρα, έξω φαίνεται ότι πάνε καλά.

Γιατί δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η πληθώρα dream jobs που εμφανίζονται ανά τακτά διαστήματα στον απέραντο ωκεανό του ίντερνετ.

Τι δουλειές που σε πληρώνουν για να πίνεις ουίσκι, τι θέσεις εργασίας που σου ζητούν να καταπίνεις τζιν, τι εργασιακές απαιτήσεις που το μόνο που σου ζητούν είναι να ταξιδεύεις στην Ευρώπη. Από όλα έχει ο μπαξές και πολλά έχουν δει τα μάτια μας τώρα τελευταία.

Ήρθε λοιπόν η σειρά μιας εταιρείας ποτών, hard seltzer όπως τα λένε στην Αμερική -σκέψου κάτι σαν το Bacardi Breezer για να καταλάβεις τι εννοούν- να προσφέρει τη δουλειά των ονείρων κάθε νεαρού που θέλει να οδηγήσει στη Route 66 της Αμερικής.

Η White Claw προσφέρει δύο θέσεις εργασίας, ή για να το πούμε καλύτερα κάνει ευγενική δωρεά σε δύο υπερτυχερούς το ταξίδι της ζωής τους: 6 μήνες όπου θα τριγυρίσουν όλη την Αμερική με τα έξοδα πληρωμένα.

Και σα να μην έφτανε αυτό τους δίνεις και 10 χιλιάδες δολάρια το μήνα. Έτσι για να έχουν χαρτζιλίκι να το σκορπούν σε διασκεδάσεις, ψυχαγωγίες και μεγάλη ζωή.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com