6ο Open Coffee Heraklion – Τροφή… για σκέψη!

    Από: Startup Team

Το Open Coffee Heraklion, πιστό στο ραντεβού του, έρχεται στις 19 Μαΐου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Το 6ο Open Coffee Heraklion υπόσχεται να μας “μιλήσει” για φαγητό και να μας δώσει τροφή για επιχειρηματικές σκέψεις. Σε αυτή τη συνάντηση θα έχουμε την  ευκαιρία, όχι μόνο να δούμε στην πράξη πώς η φιλοσοφία γύρω από το φαγητό μπορεί να αποτελέσει μια νέα επιχειρηματική ιδέα, αλλά και να ενημερωθούμε για νέα του ελληνικού startup οικοσυστήματος! Η Marathon Venture Capital, ένα από τα fund που συμμετέχουν στο Equifund, καθώς και το Envolve Award Greece, έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας, θα βρεθούν στην πόλη μας, προσκεκλημένοι του Open Coffee Heraklion.

Οι πόρτες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας (www.nhmc.uoc.gr) θα ανοίξουν στις 18:00 και στις 18:30 θα ξεκινήσουν οι ομιλίες, οι οποίες είναι:

 

  • Ελισάβετ Κούτα, CΕΟ & Founder | Butterfly Stories (butterflystories.gr)
    Η Ελισάβετ θα μας μιλήσει για το πώς η κάθε επιχείρηση μπορεί να χτίσει και να προωθήσει τη δική της ξεχωριστή ιστορία και, τελικά, να δημιουργήσει αυθεντικές εμπειρίες και αναμνήσεις στον καταναλωτή. Θα αναπτύξει τον ρόλο που παίζει η στρατηγική, ο προγραμματισμός και η αξιοποίηση των μοναδικών χαρακτηριστικών της επιχείρησης στη δημιουργία μιας ολιστικής γαστρονομικής εμπειρίας. Η Butterfly Stories είναι η πρώτη εταιρεία Food Management σε Ελλάδα και Κύπρο, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τους χώρους εστίασης και δραστηριοποιείται ήδη σε Κρήτη, Μήλο, Σαντορίνη και Αθήνα!

  • Ειρήνη Ζεβελάκη, Food Vlogger & Blogger, Co- founder | Paxxi (www.paxxi.gr)
    H Ειρήνη θα μοιραστεί μαζί μας πώς το ιντερνετικό κανάλι συνταγών της ξεκίνησε από το Ηράκλειο και σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια μαγειρικής κερδίζοντας το βραβείο κοινού στα Food Blog Awards του Βήμα Gourmet. Θα μας μιλήσει για τη δύναμη των social media, τα μυστικά του vlogging αλλά και για τα βήματα που απαιτούνται για να κάνεις αυτό που αγαπάς επιτυχημένη επιχείρηση στον online κόσμο!

  • Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director, Greece | Envolve Entrepreneurship (envolveGlobal.org)
    Το Envolve Entrepreneurship είναι ένας οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας, που ιδρύθηκε από τον Όμιλο Libra και παρέχει πόρους, εκπαίδευση και προγράμματα βράβευσης για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα παγκοσμίως. Ο οργανισμός ενσωματώνει το πρώην Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΗΕΑ) και το Αμερικανικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας (ΑΕΑ). Ο Αλέξανδρος θα μας ενημερώσει για το Envolve Award Greece, έναν από τους σημαντικότερους διαγωνισμούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Ποιος είναι ο στόχος, ποιοι μπορούν να  δηλώσουν συμμετοχή, ποιες είναι οι προϋποθέσεις και πώς γίνεται η υποβολή των αιτήσεων με καταληκτική ημερομηνία στις 31 Μαΐου!

  • Χρήστος Γαστεράτος, Analyst | Marathon Venture Capital (marathon.vc)
    Η Marathon Venture Capital βοηθά φιλόδοξους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν εταιρείες τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης. Το fund παρέχει  αρχική χρηματοδότηση ύψους 500 χιλιάδων έως ενός εκατομμυρίου ευρώ. Η Marathon έχει ήδη επενδύσει στις Norbloc, Landoop & Cube, το σύνολο των οποίων διαθέτει σήμερα πελάτες εταιρίες καταχωρημένες στο Fortune 500. Ο Χρήστος, ως αναλυτής, έχει μελετήσει διεξοδικά τις ελληνικές startups και θα μας μιλήσει για τα χαρακτηριστικά που κάνουν μια εταιρεία να ξεχωρίζει.

 

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα υπάρχει ο καθιερωμένος χρόνος για περισσότερη επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και ιδεών. Η μπύρα Σόλο (solobeer.gr) και ο φούρνος Βενέρη (www.fournosveneri.gr) θα είναι μαζί μας, για να βοηθήσουν με τον τρόπο τους να “σπάσει ο πάγος”!

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν όμως οι θέσεις περιορισμένες. Γι’ αυτό δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ: www.meetup.com/opencoffeeher/events/250583146/

 

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion