Ο πιο απλός οδηγός για να καταλάβεις πώς λειτουργούν τα κρυπτονομίσματα

    Από: Startup Team
πηγή: gr.askmen.com

Συνεχώς συναντώ επιχειρηματίες και οπαδούς της τεχνολογίας που έχουν βγάλει πολλά χρήματα από την επένδυση στα κρυπτονομίσματα. Προσωπικά δεν ασχολούμαι και δεν αφιερώνω χρόνο σε κάτι που δεν έχω μελετήσει τόσο προσεκτικά ώστε να αισθάνομαι σίγουρος πως το γνωρίζω.

Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι λοιπόν για εμένα ένα φαινόμενο που γνώρισα από την αρχή του, και αυτό γιατί δεν γνώριζα πολλά για αυτό. Ωστόσο, σαν επιχειρηματίας, έπρεπε να προσπαθήσω να μάθω περισσότερα προκειμένου για να μη χάσω μια νέα ευκαιρία. Έτσι, λοιπόν, έθεσα σαν στόχο να μάθω ακόμη περισσότερα για τα κρυπτονομίσματα για να κάνω πιο προσεκτικές επενδύσεις στο μέλλον.

Πλέον, με την εμπειρία που έχω στα κρυπτονομίσματα, θέλω να βοηθήσω και άλλους επιχειρηματίες και πιθανούς επενδυτές που ίσως διστάζουν να βουτήξουν στον κόσμο των ψηφιακών νομισμάτων. Ορίστε κάποιοι τρόποι καλής προετοιμασίας προτού ξεκινήσεις τις επενδύσεις στα κρυπτονομίσματα.

Να είσαι συνεχώς ενημερωμένος

Μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω πώς πρέπει να παρακολουθώ τις εξελίξεις που αφορούν τα κρυπτονομίσματα. Είναι μια νέα αγορά και οι αλλαγές είναι γρήγορες. Κάθε ημέρα μπορεί να εμφανιστούν νέα νομίσματα, και γι’ αυτό είναι δύσκολο να τα παρακολουθείς. Όμως πρέπει να τα παρακολουθείς, γιατί αυτές οι πληροφορίες είτε θα εκτοξεύσουν μια επένδυσή σου ή θα την καταβαραθρώσουν. Τα αγαπημένα μου δίκτυα πληροφόρησης για τα κρυπτονομίσματα είναι τρία: το Coinzy, το The Bad Crypto Podcast και τα συνέδρια.

Η συνέχεια στο Forbes.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
gr.askmen.com