Startupper Awards 2018: Πρότεινε την αγαπημένη σου Startup έως και την 3η Ιουνίου!

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Τα τρίτα Startupper Awards, από το Startupper.gr, είναι γεγονός! Η αντίστροφη μέτρηση για την εκδήλωση ανακοίνωσης των νικητών που θα γίνει στις αρχές του Ιουλίου 2018 στην Αθήνα μόλις ξεκίνησε.

Σαν το μεγαλύτερο, εγκυρότερο και διαχρονικότερο μέσο ενημέρωσης για το ελληνικό Startup οικοσύστημα, το Startupper.gr, δίνει το βήμα στο ίδιο το οικοσύστημα, να επιλέξει, τόσο τις Startups και τις πρωτοβουλίες που θέλετε να είναι υποψήφιες για τα βραβεία μας όσο και αυτές που θα αναδειχθούν νικητές σε δεύτερη φάση!

Και αυτή τη φορά το Startupper.gr συνεργάζεται με την μεγάλη και έγκυρη πλατφόρμα της E-Survey τόσο για την διαδικασία της επιλογής των υποψηφίων όσο και για την καθεαυτή ψηφοφορία.

Η επιλογή των τελικών υποψηφιοτήτων και των καλύτερων Startups θα γίνει τόσο από το κοινό – βάσει του αριθμού των ψήφων – όσο και από τη συντακτική ομάδα του Startupper.gr και θα ανακοινωθεί την 4η Ιουνίου 2018, μόλις ολοκληρωθεί η πρώτη ψηφοφορία των υποψηφίων.

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία αφορούν έξι κατηγορίες

Κατηγορία SCALEUP STARTUPS: Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ταχείας ανάπτυξης, άνω των 30-50 υπαλλήλων και πάνω από ένα γύρο χρηματοδότησης.

Κατηγορία MATURE STARTUPS: Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο ανάπτυξης, έχοντας λάβει την πρώτη τους χρηματοδότηση, με προϊόν στην αγορά και ομάδα 6 – 30 ατόμων.

Κατηγορία EARLY STAGE STARTUPS: Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Χωρίς να έχουν πάρει χρηματοδότηση, να έχει συσταθεί εταιρεία, έως 5 άτομα ομάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Αφορά ομάδες και επιχειρήσεις (κερδοσκοπικές και μη) που ασχολούνται με αντικείμενα που έχουν ευρύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία, το περιβάλλον, την διατροφή και την υγεία.

Κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΑ STARTUPPER: Θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον μια γυναίκα Co- Founder στην ομάδα, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Κατηγορία ΔΟΜΕΣ / ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ: Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία υποστήριξης και ανάπτυξης στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα. Περιλαμβάνει Accelerators, Incubators, Βραβεία, Διαγωνισμούς, Συνεργατικούς Χώρους κ.λπ. Σημείωση: όχι VCs.

Ψηφίστε τις Startups και τις πρωτοβουλίες που επιθυμείτε να συμμετάσχουν στους τελικούς υποψηφίους των Startupper Awards 2018 εδώ: esurvey.gr/q/d3a47a710a ή στο: startupper.gr/startupper-awards-2018-startups/

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr