«Δωρεάν Θεματικά Εργαστήρια για τις επιχειρήσεις από τα Κέντρα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «microSTARS» του ΚΕΠΑ, το μήνα Ιούνιο 2018»

    Από: Startup Team

Με στόχο την υποστήριξη και εκπαίδευση των επιχειρήσεων, νέων επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών, τα Κέντρα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «microSTARS» συνεχίζουν τη διοργάνωση πετυχημένων θεματικών εργαστηρίων (workshops) και το μήνα Ιούνιο 2018 στη Θεσσαλονίκη και Κατερίνη με ομιλητές διακεκριμένους επαγγελματίες της αγοράς και στελέχη του ΚΕΠΑ με εμπειρία σε ζητήματα επιχειρηματικής ανάπτυξης και οργάνωσης.

Συγκεκριμένα για το μήνα Ιούνιο έχουν προγραμματιστεί τα ακόλουθα θεματικά εργαστήρια, στα οποία η συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι εντελώς δωρεάν.


1.Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 /‘Ωρες : 17:30 – 20:00

Τοποθεσία :  ΚΕΠΑ (Οικισμός ΛΗΔΑ-ΜΑΡΙΑ, 9ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, Θέρμη)

Θέμα «Το μέλλον του Internet – the escape landscape».

Ομιλητής: κ.Πάνος Μίλης, Head of Operations & Development Director, DK Consultants.

 

2. Τετάρτη 20 Ιουνίου/Ώρες :17:30 – 20:00

Τοποθεσία :  ΚΕΠΑ (Οικισμός ΛΗΔΑ-ΜΑΡΙΑ, 9ο χλμ. Χαριλάου-Θέρμης, Θέρμη)

Το μέλλον του email marketing στη GDPR εποχή

Ομιλητής: κ. Άγγελος Συναδάκης, Γενικός Διευθυντής, Social Mind.

 

3. Δευτέρα 25 Ιουνίου /Ώρες 17:30 -20:00

Τοποθεσία : FREUD Cafe-Κατερίνη

Θέμα «Τα social media στην “υπηρεσία” της επιχείρησης μου»

Ομιλητής : κα Αγνή Παγούνη, Στέλεχος ΚΕΠΑ, Υπεύθυνη Κέντρου «microSTARS», Θεσσαλονίκη.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους εδώ.

 

Υπενθυμίζεται ότι, τα Κέντρα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης «microSTARS», εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και στο Κιλκίς. Αποτελούν μία πρωτοβουλία του ΚΕΠΑ με στόχο την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης στις υφιστάμενες Πολύ Μικρές και Μικρές Επιχειρήσεις, για τη χορήγηση μικροδανείων σε συνεργασία με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας (Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα). Συνδυάζοντας κατάλληλη καθοδήγηση και εκπαίδευση σε σύγχρονα θέματα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, στοχεύουν στην βιώσιμη ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή τους στα μηνιαία θεματικά εργαστήρια των Κέντρων «microSTARS» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά με τα στελέχη του ΚΕΠΑ στα δύο Κέντρα (Θεσσαλονίκη : τηλ. 2310-274033, κα. Αγνή Παγούνη (pagounia@microstars.gr) και κα. Βάσω Παρασκευά (paraskevav@microstars.gr), Κιλκίς : κ. Δημήτρης Κατσαρέλλος, τηλ. 23410-27175, katsarellosd@microstars.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα : www.microstars.gr.