Η PrimeTel σε συνεργασία με τη Revolut φέρνει στην Κύπρο την πρώτη κάρτα Visa που σε επιβραβεύει με megabyte!

    Από: Startup Team

Στο πλαίσιο ενός πολλά υποσχόμενου project, η PrimeTel ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Revolut, ένα από τα πιο ανερχόμενα ευρωπαϊκά startups στον χώρο του fintech, φέρνοντας στην Κύπρο τη νέα κάρτα ανέπαφων συναλλαγών, PrimeTel Visa powered by Revolut.

Αξιοποιώντας τις νέες ψηφιακές δυνατότητες, όλοι οι νέοι και υφιστάμενοι συνδρομητές της PrimeTel μπορούν πλέον να διαχειρίζονται τα χρήματά τους εύκολα και με ασφάλεια, απολαμβάνοντας μια σειρά από συναρπαστικά προνόμια.

Πλεονεκτήματα & Οφέλη

Η νέα PrimeTel Visa ανταμείβει τους συνδρομητές της από την πρώτη στιγμή, χαρίζοντας 1 GB δωρεάν mobile internet με την ενεργοποίηση της κάρτας και επιπλέον MBs με κάθε αγορά, κάθε μήνα, χωρίς χρέωση για ανέμελο σερφάρισμα στο διαδίκτυο. Παράλληλα, οι κάτοχοι της κάρτας θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Απεριόριστες Δυνατότητες

Άμεσα συνδεδεμένη με την εφαρμογή της Revolut, η PrimeTel Visa, εγγυάται μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό με έως και 10 φορές χαμηλότερο κόστος. Αποτελεί, επίσης, τον τέλειο σύντροφο κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέψουν συνάλλαγμα στην πιο συμφέρουσα ισοτιμία και να κάνουν δωρεάν αναλήψεις μέχρι 200€/ μήνα από ATM του εξωτερικού.

Μεταξύ άλλων προσφέρει πρόσβαση σε μία αγορά καινοτόμων υπηρεσιών, ανάμεσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η αγορά και ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, όπως Bitcoin, Ether, Litecoin και Ripple, ταξιδιωτική ασφάλιση ανάλογα με την τοποθεσία με τη μέθοδο Pay-per-Day, καθώς και ασφάλιση κινητού από μόλις 1,11€/ εβδομάδα.

Διαθέτοντας όλα τα χαρακτηριστικά ασφαλείας νέας γενιάς η εφαρμογή της Revolut επιτρέπει άμεση διακοπή των συναλλαγών σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας, real time ενημέρωση για οποιαδήποτε κίνηση στον λογαριασμό και αλλαγή ρυθμίσεων ασφαλείας online.

 

 

Για τη συνεργασία

Ο European Business Development της Revolut, Jamie Devlin, δήλωσε γι’ αυτό το εγχείρημα: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την PrimeTel σ’ ένα project κοινής επωνυμίας. Η συνεργασία αυτή θα δώσει την ευκαιρία στους συνδρομητές της εταιρίας να ανακαλύψουν όλες τις κορυφαίες υπηρεσίες που προσφέρει η Revolut, απολαμβάνοντας μια ποικιλία ανταμοιβών και εκπτώσεων».

Ο Θεοδόσης Θεοδοσίου, Chief Commercial Officer της PrimeTel, επισήμανε τη σπουδαιότητα αυτής της συνεργασίας, δηλώνοντας: «Η κίνηση αυτή συνδέεται με τη συνεχή επένδυση της PrimeTel σε καινοτόμες λύσεις τεχνολογίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις πιο προοδευτικές startup επιχειρήσεις της Ευρώπης και που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους συνδρομητές μας όλα τα οφέλη της κάρτας Revolut».