Το CruiseInn συναντά το Bizrupt στο Ηράκλειο Κρήτης

    Από: Startup Team

Το κρουαζιερόπλοιο επιχειρηματικότητας CruiseInn (getcruiseinn.com) συναντά το Bizrupt (bizrupt.gr) και το επιχειρηματικό οικοσύστημα του Ηρακλείου Κρήτης!

Το CruiseInn επιστρέφει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, 2-9 Ιουλίου, για να προσφέρει μία νέα εμπειρία ταξιδεύοντας 7 ημέρες στο Αιγαίο με την υποστήριξη της Celestyal Cruises, τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με έδρα την Ελλάδα.

Στην ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί, διοργανωτές και συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με το τοπικό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας και να γνωρίσουν σημαντικούς επιχειρηματίες του νησιού που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της Τεχνολογίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 7 Ιουλίου 10:00 – 14:00 στο Aldemar Royal Knossos στη Χερσόνησο Ηρακλείου, ενώ απαιτείται ιδιαίτερη αναφορά στους υποστηρικτές μας, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) και Aldemar Knossos Royal. Στην ειδική εκδήλωση, διοργανωτές και συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνδεθούν με το τοπικό οικοσύστημα επιχειρηματικότητας και να γνωρίσουν σημαντικούς επιχειρηματίες του νησιού που δραστηριοποιούνται στους τομείς του Τουρισμού, της Γαστρονομίας και της Τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει σύντομες παρουσιάσεις και συζήτηση με σημαντικούς επιχειρηματίες του νησιού, ευκαιρίες δικτύωσης και παρουσίαση των ιδεών που συμμετέχουν στο φετινό CruiseInn. Πιο συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με διακεκριμένους επιχειρηματίες του νησιού όπως ο κ. Βασίλης Φραγκουλάκης, Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Aldemar Resorts, ο κ. Απόλλων Φιλιππής, Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ), ο κ. Δημήτριος Χαριτίδης, Πρόεδρος Tez Tour στην Ελλάδα και ο κ. Γιάννης Χαραλαμπάκης, CEO της Noveltech.

Επιπλέον, σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις με τους συμμετέχοντες θα μοιραστούν ο κ. Δημήτριος Μακρυλάκης, CEO Cretalicious, η κα. Αγγέλα Ανθουλάκη, Co-founder,  HR & Culture Manager Enartia Group of brands (Papaki  & TopHost), ο κ. Μιχάλης Τσικνάκης, CEO Cosmos Sport Founder of Cosmossport.gr, καθώς και ο κ. Δημήτριος Χατζηδάκης, Co-founder & CEO της Phaistos Networks.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και τη δήλωση συμμετοχών, μπορείτε να βρείτε στο getcruiseinn.com ή στο Facebook Event (goo.gl/RhYJc2).

 

Δηλώσεις Συμμετοχών

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση απαιτείται Δωρεάν Εγγραφή – RSVP για την κράτηση της θέσης σας. Κάντε την εγγραφή σας σήμερα, εδώ (goo.gl/ADw1rt).

– Το CruiseInn αποτελεί το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας που πραγματοποιείται εν πλω για επιχειρηματίες, νέους επαγγελματίες και φοιτητές στην Ελλάδα.

– Σκοπός του Bizrupt είναι η ενίσχυση της δημιουργικότητας και της καινοτομίας καθώς και η καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας και συνεργασίας στο οικοσύστημα της Κρήτης, και όχι μόνο, μέσω δράσεων όπως το Open Coffee Heraklion (www.opencoffeeheraklion.gr)  & το Fuckup Nights Heraklion (facebook.com/FUNHeraklion).