Η EDENRED CAPITAL PARTNERS ΥΠΟΣΤΗΡΙΖEI ΤΗΝ BEAMERY ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ 28 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ

    Από: Startup Team

Ο Όμιλος Edenred, μέσω του venture capital Edenred Capital Partners, συνεχίζει να υποστηρίζει τη startup για τη διαχείριση ταλέντων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, Beamery, με ένα νέο γύρο χρηματοδότησης 28 εκατομμυρίων δολαρίων παράλληλα με τα EQT Ventures και τα Index Ventures. Η Edenred Capital Partners έχει συμμετάσχει και στους δύο προηγούμενους γύρους, το 2015 και το 2017.

Η Beamery είναι η κορυφαία πλατφόρμα προσλήψεων CRM και Marketing. Συνδυάζοντας στοιχεία διαχείρισης πελατών (CRM) και λογισμικού Marketing με τεχνητή νοημοσύνη, η Beamery μετατρέπει τη διαδικασία της πρόσληψης, από μία αντιδραστική σε μία προληπτική λειτουργία, που εστιάζει στη δημιουργία ουσιαστικών συνεχών σχέσεων με τους υποψηφίους για εργασία. Ανάμεσα στους αξιοσημείωτους πελάτες της, συγκαταλέγονται οι εταιρείες: Facebook, Continental, VMware, Zalando, Grab και Balfour Beatty.

Η Edenred Capital Partners υποστηρίζει την ανάπτυξη της Beamery από το 2015, και συνεχίζει να ισχυροποιεί τη θέση της στο τεχνολογικό οικοσύστημα του HR και πιο συγκεκριμένα στη διαχείριση ταλέντων.

Ο Όμιλος Edenred, μέσω του venture capital Edenred Capital Partners, συνεχίζει να υποστηρίζει τη startup για τη διαχείριση ταλέντων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, Beamery, με ένα νέο γύρο χρηματοδότησης 28 εκατομμυρίων δολαρίων παράλληλα με τα EQT Ventures

Η Edenred Capital Partners, που ιδρύθηκε το 2012, υποστηρίζει καινοτόμες εταιρίες με υψηλές δυνατότητες ανάπτυξης, σε περιοχές που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Edenred, προκειμένου να εμπλουτίσει το οικοσύστημα του Ομίλου. Το Venture Capital της Edenred έχει επενδύσει σε εταιρείες όπως οι Andjaro, ProwebCE, και Zenchef στη Γαλλία, Beamery στο Ηνωμένο Βασίλειο και Candex στις ΗΠΑ.

Καθώς ο χώρος εργασίας υφίσταται θεμελιώδεις αλλαγές, αυτή η επένδυση θα επιτρέψει στην Edenred να κατανοήσει καλύτερα τις μεταβαλλόμενες αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στις εταιρείες και τους ανθρώπους που απασχολούν, είτε είναι εργαζόμενοι είτε αυτοαπασχολούμενοι.

“Η Edenred Capital Partners έχει υπάρξει ένας πολύ καλός συνεργάτης από την ίδρυση της εταιρείας έως και σήμερα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που εξακολουθούν να είναι μαζί μας ώστε να εξελιχθούμε σε αυτό το νέο αναπτυξιακό στάδιο», δήλωσε ο Abakar Saidov, co-founder και CEO της Beamery.

“Είμαστε υπερήφανοι που στηρίζουμε την ανάπτυξη της Beamery για ακόμα μία φορά. Χάρη στις επενδύσεις μας στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού, αποκτάμε καλύτερη κατανόηση της σχέσης μεταξύ των εταιρειών και των ανθρώπων που απασχολούν, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για την Edenred, που προσφέρει λύσεις σε 44 εκατομμύρια εργαζομένους», δήλωσε ο Philippe Dufour, Executive Vice President, Alternative Investments της Edenred.

Για να μάθετε περισσότερα για την Edenred Capital Partners, επισκεφθείτε το: www.edenredcapitalpartners.com