Διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα για την συναισθηματική νοημοσύνη

    Από: Startup Team
πηγή: entre.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, ο διαδικτυακός τόπος του Ευρωπαϊκού έργου «Emotion to Motion- Emotional Intelligence Skills Development for Fostering Youth Employability».

Ο ιστότοπος περιέχει μια περιγραφή του έργου και βασικών στόχων υλοποίησης του, τα προφίλ των οργανισμών εταίρων, καθώς και όλα τα παραδοτέα του προγράμματος και σχετικά άρθρα και νέα για την συναισθηματική νοημοσύνη.

Ακόμη περιλαμβάνεται και η διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα του έργου, που φιλοξενεί το εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου, διαθέσιμο σε επτά γλώσσες.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα είναι ανοιχτή για όλα τα άτομα ανεξαρτήτως ηλικίας ή εθνικότητας, και δίνει την επιλογή στον εκάστοτε χρήστη να επιλέξει σε ποια γλώσσα θέλει να παρακολουθήσει τα μαθήματα.

Υπάρχουν διαθέσιμες πρακτικές ασκήσεις για την καλύτερη κατανόηση των μαθημάτων όπως και ερωτηματολόγια αξιολόγησης προς το εκπαιδευτικό υλικό.

Η πλατφόρμα είναι σε τελικό στάδιο ελέγχου και τελευταίων δοκιμών και μετά την τελειοποίησή της θα διατεθεί ελεύθερα στον ιστότοπο του Ινστιτούτου.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα!

διαβάστε περισσότερα εδώ:
entre.gr