Επιβραβεύοντας τα πιο επιτυχημένα events της χρονιάς!

    Από: Startup Team

Στην Τελετή Απονομής των Event Awards 2018 τιμήθηκαν την Πέμπτη 5 Ιουλίου, στον Ιππόδρομο Αθηνών, οι δημιουργοί και διοργανωτές των σπουδαιότερων εκδηλώσεων στη χώρα μας.

Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη, από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, παρευρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επιβεβαιώνοντας την σταθερή πίστη και αισιοδοξία της αγοράς για τη διαρκή εξέλιξη του κλάδου.

Την τελετή προλόγισε η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων κ. Ζωή Λεφάκη-Μπελούκα, η οποία τόνισε ότι ο θεσμός των Event Awards εκφράζει την πολύτιμη για την εποχή μας εξωστρέφεια του τομέα της Επικοινωνίας. Προσέθεσε δε ότι οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται σήμερα με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον των events, αλλά και τα ουσιαστικά αποτελέσματα που αυτά αποφέρουν, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις επενδύσεις που πραγματοποιούν.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Τζένη Μελιτά, κράτησαν με ρυθμό και ζωντάνια αμείωτο το ενδιαφέρον και την ενεργό συμμετοχή του κοινού, ενώ η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Facebook & YouTube.

Η Τελετή  Απονομής άνοιξε με το synchronized mapping dance act Project Altius, μια συνέργια του Κωνσταντίνου Γαρίνη και του performer Αργύρη Κουδουνά, και επενδύθηκε οπτικά με στοιχεία Augmented Reality, αναδεικνύοντας και υπογραμμίζοντας τον πολυαισθητηριακό χαρακτήρα της παραγωγής ενός event.

Οι μεγάλες διακρίσεις της βραδιάς ανήκαν στους: “Event Production Company of the Year” η Magna Events, “Agency of the Year” η The Newtons Laboratory, “Event Marketer of the Year” η Wind Hellas, ενώ το Wind Fiber Home βραβεύτηκε ως “Event Product Brand of the Year” και “Event of the Year 2018”.

 

Αντίστοιχα, τα Platinum βραβεία των ενοτήτων απέσπασαν οι εξής εταιρείες:

Στην Ενότητα “Best Brand/Product Events”, η Coca-Cola Τρία Έψιλον για την «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» και ο ΟΠΑΠ με την Libero S&T για την «Κερκίδα ΟΠΑΠ – Brand Consistency». Στην Ενότητα “Best in Marketing & Communications”, η Κωτσόβολος-Dixons South East Europe και η The Newtons Laboratory/Gravity the Newtons για το «Έχω και στο χωριό μου Μπλακ Φραϊντευ». Στην Ενότητα “Best Corporate Events”, η Oriflame για την “Oriflame 50 Years Anniversary Conference”. Στην Ενότητα “Best Conferences”, ο Όμιλος ΟΤΕ και η Amuse Concept Events για το “Management Team Meeting 2018”. Στην Ενότητα “Event Partners/Suppliers”, η Sound and Visual – Κ. Παπαθανασίου για την Ομιλία του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στο λόφο της Πνύκας. Τέλος, στην Ενότητα “Thematical Events”, ο ΣΕΓΑΣ για το «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός».

Χρυσός Χορηγός ήταν η Zazoo Event Rentals, Χορηγός Venue ήταν ο Ιππόδρομος Αθηνών, Μαρκόπουλο, Χορηγός Catering η Tru Catering Experience by Radisson Blu, Υποστηρικτές οι Mad In-Store Media Solutions και η West Sales & Marketing Agency, Χορηγός Οπτικοακουστικών η εταιρεία Sound & Visual Κ. Παπαθανασίου και Χορηγός ποτού η Stoli.

Τα βραβεία διοργανώνονται για τρίτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των βραβείων www.eventawards.gr, προκειμένου να δείτε το video της Τελετής Απονομής των Βραβείων, τον πίνακα των νικητών και φωτογραφίες.

Ακολουθούν δηλώσεις των μεγάλων νικητών της βραδιάς:

«Το WIND Fiber Home ήταν ένα πρωτοποριακό απαιτητικό project»

«Τα βραβεία αυτά είναι μια σημαντική αναγνώριση. Το WIND Fiber Home ήταν ένα πρωτοποριακό απαιτητικό project, για το οποίο συνεργαστήκαμε με τη διεθνή πλατφόρμα Airbnb, προκειμένου να ζήσει το κοινό την εμπειρία των Οπτικών Ινών WIND. Ένα σύγχρονο loft στο κέντρο της Αθήνας εξοπλίστηκε με WIND Fiber και gadgets τελευταίας τεχνολογίας και φιλοξένησε YouTubers, εργαζόμενους, δημοσιογράφους και φίλους, σε μία σειρά πρωτότυπων δράσεων δίνοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις νέες ταχύτητες και τις έξυπνες συσκευές του χώρου. Παράλληλα, οι συνδρομητές WIND μπορούσαν να κλείσουν θέση μέσω της πλατφόρμας Airbnb και να γίνουν πρωταγωνιστές στις εκπομπές των αγαπημένων τους YouTubers. Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες που δούλεψαν για αυτό το αποτέλεσμα!»

Αλίν Μπαρδισμπανιάν, Διευθύντρια Επικοινωνίας Μάρκετινγκ, WIND Hellas

 

«Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής»

«Ο θεσμός των Event Awards μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε τα έργα που μας ενέπνευσαν, τις λύσεις και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέραμε στους πελάτες μας και τους προσκεκλημένους τους. Στηρίζουμε και φέτος αυτό τον θεσμό, τον μοναδικό που αφορά αποκλειστικά τη διοργάνωση εκδηλώσεων και ευχαριστούμε τους πελάτες και συνεργάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν στην 18η χρονιά της Magna Events. Από πλευράς μας, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής, με την υπευθυνότητα και την τόλμη που μας διακρίνει».

Μιλτιάδης Μακρής, CEO, Magna Events

 

«Η τέχνη της αξέχαστης εμπειρίας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας»

«Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για την εταιρεία μας, καθώς έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα σημαντικό λιθαράκι σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την The Νewtons Laboratory. Ζούμε στην εποχή της επικοινωνιακής έκπληξης. Πληροφορία και εμπειρίες κινούνται με απίστευτη ταχύτητα. Ουσιαστικά διαμορφώνουν σε χρόνο μηδέν την καθημερινότητα του καταναλωτή. Στην πράξη αυτό σημαίνει εμπειρία παντού, εμπειρία εικόνας, ήχων, βιωματικών μηνυμάτων. Η τέχνη της αξέχαστης εμπειρίας, τόσο για τον πελάτη όσο και για τον καταναλωτή, είναι για τους Newtons αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας κουλτούρας. Ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Υποσχόμαστε ακόμα περισσότερες επιτυχίες».

Μάνος Σέργιος, Account Director, The Newtons Laboratory