Διπλή βράβευση για την Πάτρα και για το TEDxPatras | Με δύο διακρίσεις τιμήθηκε η διοργάνωση στο Event Awards 2018

    Από: Startup Team

Στη λαμπρή Τελετή Απονομής των Event Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε στον Ιππόδρομο Αθηνών, την Πέμπτη 5 Ιουλίου, τιμήθηκαν οι δημιουργοί και διοργανωτές των σπουδαιότερων εκδηλώσεων στη χώρα μας. Δύο από τις διακρίσεις απέσπασε το TEDxPatras για δύο εκδηλώσεις που διοργάνωσε στην Πάτρα, κατά την περίοδο 2017-2018 και πιο συγκεκριμένα για το ετήσιο συνέδριο «TEDxPatras» που έγινε πέρυσι στις 14 Οκτωβρίου 2017 καθώς και για την εναλλακτική δράση περιπέτειας «Adventure XVIII» που εκτυλίχτηκε στην πόλη στις 18 Μαρτίου 2018.

Περισσότερα από 500 υψηλόβαθμα στελέχη, από ένα ευρύ φάσμα εταιρειών, παρευρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επιβεβαιώνοντας την σταθερή πίστη και αισιοδοξία της αγοράς για τη διαρκή εξέλιξη του κλάδου. Την τελετή προλόγισε η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων κ. Ζωή Λεφάκη-Μπελούκα, η οποία τόνισε ότι ο θεσμός των Event Awards εκφράζει την πολύτιμη για την εποχή μας εξωστρέφεια του τομέα της Επικοινωνίας. Προσέθεσε δε ότι οι επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται σήμερα με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον των events, αλλά και τα ουσιαστικά αποτελέσματα που αυτά αποφέρουν, γεγονός που αντικατοπτρίζεται και στις επενδύσεις που πραγματοποιούν.

Το «TEDxPatras 2017 – Moments» απέσπασε το ασημένιο βραβείο (Silver) στην υποκατηγορία «Διεθνή Συνέδρια» της κατηγορίας «Best Conferences». Πρόκειται για κατηγορία που περιλαμβάνει είτε μία σύντομη συνάντηση 10 ατόμων, είτε extravaganza χιλιάδων συνέδρων που διαρκεί αρκετές ημέρες, καθώς επί της ουσίας απαιτείται ο ίδιος βαθμός προσήλωσης στη λεπτομέρεια τόσο στο σχεδιασμό του περιεχομένου, όσο και σε επίπεδο διοργάνωσης. Η διοργάνωση αναδείχθηκε ως το δεύτερο καλύτερο διεθνές συνέδριο της χρονιάς, γιατί προήγαγε τους σκοπούς του TEDxPatras και προσέφερε πολύτιμες εμπειρίες σε συμμετέχοντες και συνέδρους.

Το «Adventure XVIII» του TEDxPatras πήρε χρυσό βραβείο (Gold) σε μία νέα κατηγορία που καθιερώθηκε από φέτος στα βραβεία, υπό τον τίτλο «5 Senses Star». Πρόκειται για την κατηγορία που αφορά τα events που παρέχουν την υπέρτατη εμπειρία, συγκινούν και ξεσηκώνουν όλες μας τις αισθήσεις. Στην κατηγορία αυτή, λοιπόν, η διοργάνωση της Πάτρας αναδείχθηκε πρώτη, καθώς, σύμφωνα με την κριτική επιτροπή, κατόρθωσε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, ενσωματώνοντας στοιχεία που αφυπνίζουν τις 5 αισθήσεις.

Οι παρουσιαστές της βραδιάς της Τελετής Απονομής, Παναγιώτης Χατζηδάκης και Τζένη Μελιτά, κράτησαν με ρυθμό και ζωντάνια αμείωτο το ενδιαφέρον και την ενεργό συμμετοχή του κοινού, ενώ η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά μέσω Facebook & YouTube. Σημειώνεται πως τα βραβεία διοργανώθηκαν φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά από το περιοδικό Marketing Week της Boussias Communications. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφτούν την ιστοσελίδα των βραβείων www.eventawards.gr, προκειμένου να δουν ολόκληρο το video της Τελετής Απονομής των Βραβείων (οι βραβεύσεις του TEDxPatras είναι στο 1.16’ και στο 2.07’), τον πίνακα των νικητών και φωτογραφίες.

Το TEDxPatras ευχαριστεί, με την ευκαιρία, όλους τους συνεργάτες, τους θεατές και τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις του, χάρη στη βοήθεια και τη συμμετοχή των οποίων προέκυψαν αυτές οι βραβεύσεις, που δίνουν κουράγιο και ελπίδες για μια εξίσου δυναμική συνέχεια δράσεων.

TEDxPatras – Adventure XVIII