Καινούργια καμπάνια Energizer από τη Socialab!

    Από: Startup Team

Η Socialab γεμίζει θετική ενέργεια αναλαμβάνοντας τον λογαριασμό της Energizer και λανσάρει τη νέα της  καμπάνια! Με κεντρικό μήνυμα -«ομπρέλα» το «Ατελείωτη Ενέργεια», η καμπάνια κάνει ντεμπούτο με ATL, BTL και Digital υλικά καθώς και με ένα άκρως ανατρεπτικό ραδιοφωνικό και αποσκοπεί στο να μεταφέρει την ασυναγώνιστη ποιότητα αλλά και την… ατελείωτη «διάρκεια ζωής» των προϊόντων, και κυρίως των μπαταριών Energizer!

Στόχος της καμπάνιας αυτής είναι να αναδείξει τη χρηστικότητα των προϊόντων της Energizer στην καθημερινότητά μας αλλά και στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Κάτω από την ομπρέλα της «Ατελείωτης Ενέργειας»  διοργανώνουμε events, διαγωνισμούς με… ατελείωτα δώρα, παιχνίδια θησαυρού, BBQ night, και μία σειρά από ενδιαφέροντα άρθρα και άλλα πολλά!

Επιπλέον, η Socialab μέσω του site ateleiotienergeia.gr δημιουργεί μία sales promo ενέργεια: έναν διαγωνισμό που θα τρέχει τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιπροσθέτως, το site λειτουργεί και ως hub το οποίο συγκεντρώνει όλες τις ενέργειες που έχουν ήδη γίνει αλλά και τις upcoming.

Ο διαγωνισμός θα είναι live από τέλος Ιουνίου έως αρχές Αυγούστου και θα μοιράσει ατελείωτα δώρα τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, τηλεοράσεις κ.α. Ο καταναλωτής συμμετέχει αγοράζοντας προϊόντα Energizer, φωτογραφίζοντας την απόδειξη και ανεβάζοντάς την στο ateleiotienergeia.gr.

Έτσι κερδίζει μία συμμετοχή σε κλήρωση που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, από 6 Ιουλίου έως και 3 Αυγούστου.

Σε μία από τις πιο σημαντικές βραδιές του Μουντιάλ, στη φάση των 16, στον αγώνα μεταξύ Κροατίας – Δανίας, διοργανώθηκε ένα διαδραστικό event όπου οι παρευρισκόμενοι έπαιξαν ένα «παιχνίδι θησαυρού» στην παραλία της Βούλας και ύστερα απήλαυσαν ένα BBQ κάτω απ’ τα αστέρια, παρακολουθώντας έναν ιδιαιτέρως σημαντικό αγώνα!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού η 24 Media θα αρθρογραφεί στο δίκτυό της για καλοκαιρινά θέματα που αφορούν όλους μας. Θα δημοσιευτεί ένας χρήσιμος «οδηγός επιβίωσης για το camping» ο οποίος θα αποτελείται από χρήσιμα topics τα οποία θα συνοδεύονται από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και videos που θα μας δείχνουν tips για το πως να ετοιμάσουμε την ιδανική βαλίτσα αναλόγως τον προορισμό μας και ιδέες για το πως να καλωσορίσουμε τον χειμώνα.

Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Energizer και τα προϊόντα της, οι χρήσεις και η χρησιμότητά τους και στις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις!

Η Energizer, η Socialab και η 24 Media για πρώτη φορά ενώνουν τις δυνάμεις τους και υπόσχονται ένα καλοκαίρι γεμάτο… ατελείωτες εκπλήξεις!