Πώς η ηλεκτρονική μάθηση μπορεί να σας βοηθήσει να «υπερισχύσετε» στις συνεντεύξεις εργασίας;

    Από: Startup Team
πηγή: entre.gr

Η συνέντευξη εργασίας είναι το βασικό στάδιο της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων εργασίας, όπου πρέπει να παρουσιαστείτε ως σίγουρος και ικανός υποψήφιος για τη θέση εργασίας. Πολύ συχνά, το άτομο που καταλήγει να πάρει τη δουλειά, δεν είναι το πιο μορφωμένο ή με την μεγαλύτερη πείρα, αλλά το άτομο που θα δείξει πιο αποτελεσματικά την αυτοπεποίθησή του σχετικά με τις ικανότητες και την εμπειρία του, και που συνδέεται πιο αποτελεσματικά με τις απαιτήσεις της θέσης εργασίας. Πολλοί νέοι αντιμετωπίζουν ανασφάλειες και άγχος στις συνεντεύξεις εργασίας. Αυτά μπορεί μερικές φορές να τους εμποδίσει να διατυπώσουν πώς είναι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας.

Η προετοιμασία μιας συνέντευξης, οι διάφορες πτυχές στις οποίες επικοινωνούμε με το περιβάλλον μας (λεκτική και μη λεκτική επικοινωνία (η στάση, η ενδυμασία, οι χειρονομίες και οι μιμήσεις) έχουν μελετηθεί εκτενώς από τους κοινωνικούς επιστήμονες και σήμερα έχουμε διάφορα μαθήματα που μπορούν να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις επικοινωνιακές μας ικανότητες και τις ικανότητές μας για αυτο-παρουσίαση. Πολλές τέτοιες ευκαιρίες είναι διαθέσιμες μέσω της ηλεκτρονικής μάθησης. Ενώ μπορεί να υπάρχουν διαθέσιμα ηλεκτρονικά βίντεο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, δημιουργήθηκε μια πολύ αποτελεσματική νέα ευκαιρία με την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών webinars.

Τα σεμινάρια Webinars σας δίνουν τη δυνατότητα να συμμετέχετε σε ζωντανή επικοινωνία με έναν εμπειρογνώμονα / εκπαιδευτικό, που μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση στη διαδικασία αναβάθμισης των δεξιοτήτων σας. Τα Webinars παρέχουν επίσης την ευκαιρία να συναντήσετε και να μοιραστείτε εμπειρίες με άλλους νέους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν επίσης, δυσκολίες στις συνεντεύξεις εργασίας. Τα Webinars είναι επίσης εξαιρετικά, επειδή μπορείτε να εξασκηθείτε μπροστά από τον σύμβουλό σας και να λάβετε ανατροφοδότηση σχετικά με τις πτυχές της παρουσίασής σας που χρειάζονται βελτίωση.
διαβάστε περισσότερα εδώ:
entre.gr