Η Κανονιστική Συμμόρφωση: Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα στη Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

O Σύνδεσμος Επαγγελματιών Κανονιστικής Συμμόρφωσης Ελλάδος (ΣΕΚΑΣΕ) οργανώνει, σε συνεργασία με την Palladian, το πρώτο του Συνέδριο με τίτλο: «Η Κανονιστική Συμμόρφωση: Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα στη Σύγχρονη Επιχειρηματικότητα». To Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, στην Αθήνα.

Ο ΣΕΚΑΣΕ ιδρύθηκε τον Μάιο του 2016 και αποτελεί τον επίσημο φορέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης στην Ελλάδα. Κύριος στόχος του είναι να προαγάγει και να διαδώσει το πλαίσιο λειτουργίας της Κανονιστικής Συμμόρφωσης και να ενισχύσει τον ρόλο των Υπευθύνων αυτής, στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Η θεματολογία του Συνεδρίου θα κινηθεί γύρω από τους ακόλουθους άξονες:

  • Ανάπτυξη της διάστασης της Κανονιστικής Συμμόρφωσης ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την εταιρεία και το πώς η Κανονιστική Συμμόρφωση αποτελεί στρατηγικό εταίρο της Διοίκησης για την αύξηση της αξίας της επιχείρησης.
  • Προσωπικές ευθύνες των στελεχών Κανονιστικής Συμμόρφωσης, αλλά και ευθύνες της Διοίκησης και επιπτώσεις τους.
  • Ανάδειξη των σύγχρονων προκλήσεων για τα στελέχη της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, καθώς και  των απαιτήσεων και προσδοκιών των εποπτικών φορέων.
  • Ενημέρωση για νέα νομοθετήματα και εποπτικές τάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο και πορεία ενσωμάτωσής τους στην ελληνική πραγματικότητα.
  • Εργαλεία και μέθοδοι για την επιτυχή ανταπόκριση στις κανονιστικές απαιτήσεις σχετικά με την πρόληψη του ξεπλύματος χρήματος και τις επενδυτικές πράξεις και προϊόντα.

Ο ΣΕΒ προσφέρει την αιγίδα του στο Συνέδριο, το οποίο θα χαιρετίσει ο κ. Κωνσταντίνος Μπίτσιος, Αντιπρόεδρος ΣΕΒ.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για το Συνέδριο.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr