Το Facebook και το Instagram σε ενημερώνουν πόσο κολλημένος είσαι μαζί τους

    Από: Startup Team
πηγή: deasy.gr

Μερικούς μήνες πριν είχαμε ενημερωθεί για την πρόθεση του Facebook να δώσει την ευχέρεια στους χρήστες να γνωρίζουν πόσο χρόνο δαπανούν καθημερινά τόσο στην ομώνυμη του πλατφόρμα όσο και σε εκείνη του Instagram. Η πρόθεση αυτή έγινε πράξη, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα αυτών των εργαλείων, που σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουν στη διάθεσή τους όλοι οι χρήστες.

Η ανακοίνωση έγινε από το επίσημο blog και τα νέα εργαλεία μπορεί να τα βρει ο χρήστης στο μενού των ρυθμίσεων (είτε στο Facebook, είτε στο Instagram). Όπως σημειώνει, ελπίζει ότι αυτά τα εργαλεία θα λειτουργήσουν έτσι ώστε η επαφή των χρηστών με κάθε ένα από αυτά τα δύο κοινωνικά δίκτυα να είναι ηθελημένη και θετική. Να έχει νόημα. Μάλιστα, οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν ότι παρά το γεγονός ότι βάζει σε ρίσκο το χρόνο παραμονής των χρηστών στις πλατφόρμες αυτών (η ανάγκη για αύξηση αυτού του χρόνου ήταν πάντοτε το ζητούμενο) είναι ένα ρίσκο που αξίζει να το πάρουν.

Πως λειτουργούν τώρα αυτά τα εργαλεία; Από το μενού ρυθμίσεων ο χρήστης μπορεί να μπει σε μια νέα επιλογή «Η δραστηριότητά μου». Εκεί θα μπορεί να βρει πληροφορίες σχετικά με το χρόνο που δαπανά ημερησίως αλλά και εβδομαδιαίως, να ρυθμίσει το επιθυμητό χρόνο που θέλει να δαπανά ή να μην λαμβάνει ειδοποιήσεις για κάποιο διάστημα (π.χ. 8 ώρες), όπως επίσης και να βάλει ημερήσιες υπενθυμίσεις που θα τον ενημερώνουν για το χρόνο που ήταν μέσα στην πλατφόρμα.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
deasy.gr