Εκδήλωση για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

    Από: Startup Team
πηγή: entre.gr

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED) διοργανώνει εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου «Open Mind: Gamified platform and open online course in Social Entrepreneurship for female learners and students from diverse fields of study». Η θεματική του έργου είναι η κοινωνική επιχειρηματικότητα και ο ρόλος της.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 στις 18:00 στον χώρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED), Ηρώων Πολυτεχνείου 169, 4ος όροφος, 41223, Λάρισα. Η διάρκεια του θα είναι περίπου 2 ώρες.

Η δραστηριότητα των κοινωνικών επιχειρήσεων μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στην επίλυση κοινωνικών προβλημάτων, στην ενίσχυση της οικονομίας αλλά και στη μείωση της ανεργίας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το Ευρωπαϊκό έργο “Open Mind”, η πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του,  τα αποτελέσματα του διαδικτυακού μαθήματος για την κοινωνική επιχειρηματικότητα με βάση το παιχνίδι (ΜΟΟC), οι εμπειρίες των συμμετεχόντων στο μάθημα, καθώς και η σημασία της κοινωνικής επιχειρηματικότητας σε κοινωνικό επίπεδο.

Συμμετάσχετε στην εκδήλωση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα έως και 20 Σεπτεμβρίου 2018: bit.ly/2wsILgT

Κατά την λήξη της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

 

Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους: Kα. Στέλλα Ιωάννου

Τηλέφωνο: 2410 626943 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.)

διαβάστε περισσότερα εδώ:
entre.gr