Όταν το μυστήριο και οι γρίφοι συναντούν την επιχειρηματικότητα, το ταξίδι του «Entrepreneurship for Kids» ξεκινά!

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Δημιουργικότητα, φαντασία, αυθορμητισμός, δικαίωμα στο λάθος! Αυτές οι τόσο όμορφες έννοιες για ένα παιδί, τείνουν να απομακρύνονται όλο και περισσότερο από το λεξιλόγιό του εξαιτίας των σκληρών απαιτήσεων της καθημερινής του ρουτίνας.

Γι αυτό και η ομάδα του Growth Mindset, μπήκε στη μηχανή του χρόνου, έγιναν και πάλι παιδιά και σχεδίασαν το οχτάμηνο πρόγραμμα «Entrepreneurship for Kids», το οποίο θα απογειώσει τους μικρούς μας φίλους με ένα διαστημικό ταξίδι στο χώρο της επιχειρηματικότητας μέσα από διασκεδαστικές υποθέσεις μυστηρίου. Ο χώρος του μυστηρίου: Πάτρα!

Όραμά της Growth Mindset είναι να δώσει το κίνητρο στα παιδιά να βρουν τον τρόπο για το πώς να αναζητούν τη γνώση, να μαθαίνουν από τα λάθη τους, να κυνηγούν τους στόχους τους και να λειτουργούν ομαδικά. Η πρακτική εφαρμογή αυτής της ιδέας πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «Entrepreneurship for Kids»το οποίο διαρθρώνεται μέσα από τρεις βασικούς άξονες. Αρχικά, μέσω του «Design Thinking» τα παιδιά είναι σε θέση να αναπτύξουν κριτική σκέψη, επιχειρηματολογία, και τον κατάλληλο συλλογισμό για την εύρεση εναλλακτικής λύσης. Στη συνέχεια, στα πλαίσια του «Project Management» έρχονται σε επαφή με τους βασικούς πυλώνες επιχειρηματικότητας μέσα από ένα συνεχές παιχνίδι μυστηρίου. Τέλος, στο «Product Development» πραγματοποιείται η εφαρμογή όλων των προηγούμενων γνώσεων με την κατασκευή ενός πραγματικού επιχειρηματικού προϊόντος στα πλαίσια προσομοιωτικού περιβάλλοντος εργασίας. Το οκτάμηνο πρόγραμμα «Entrepreneurship for Kids» απευθύνεται σε παιδιά 8 έως 15 ετών. Για συμμετοχή συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε αίτηση.

Τέλος η ομάδα του «Growth Mindset» σχεδιάζει και παρέχει μια σειρά από εξειδικευμένα workshops σε εκπαιδευτικούς, ιδιωτικούς φορείς, εταιρείες και ιδιώτες με στόχο να αποκτήσουν μία πρώτη επαφή με τις βασικές αρχές της επιχειρηματικότητας με βιωματικό τρόπο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα growthmindset.gr, να ακολουθήσετε στη σελίδα στο facebook, στο Instagram και στο LinkedIn ή να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email στο info@growthmindset.gr και στα τηλέφωνα 6949926826/ 6982371993.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr