#OrangeGrove: Νέος κύκλος αιτήσεων για #startups!

    Από: Startup Team

Το OrangeGrove,συνεχίζοντας να στηρίζει την καινοτόμα επιχειρηματικότητα, ανακοίνωσε το νέο κύκλο αιτήσεων για συμμετοχή startupsστο επόμενο 6-μηνο incubationround, προσκαλώντας ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση έως την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

ΤοOrangeGroveαποτελείέναν διεθνήincubator για startups που δημιουργήθηκε ως πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεβείας στην Αθήνα. Μέσα από incubation προγράμματα, το OrangeGroveστηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο του OrangeGrove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Πιο συγκεκριμένα, στα startupsπου θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής για το νέο κύκλο, το OrangeGroveπροσφέρειχρήση του συνεργατικού χώρου στα γραφεία του incubator, μέντορεςκαι coaches, συμβουλευτική με εξειδικευμένους επαγγελματίες, bootcamps, workshopsκαι συναντήσεις με διεθνείς εκπαιδευτές, πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του OrangeGrove, της Ολλανδικής Πρεσβείαςκαι των υποστηρικτών της πρωτοβουλίας.

Για να υποβάλλετε αίτηση ακολουθήστε το σύνδεσμο orangegrove.eu/incubationprogramme/ έως τις 26 Σεπτεμβρίου (23:59 GMT+3). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το OrangeGroveείναι διαθέσιμες στο www.orangegrove.eu(για αιτήσεις στο OrangeGrovePatrasπαρακαλούμε επισκεφτείτε το www.orangegrovepatras.biz) .