Διαγωνισμός καινοτόμων ιδεών από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας διοργανώνει διαγωνισμό με θέμα την κυκλική οικονομία, στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου ECOCITY FORUM 2018, ενός γεγονότος που εστιάζει στη διάδοση της συλλογικής παγκόσμιας γνώσης σε ζητήματα Κυκλικής Οικονομίας, καθώς και στην ευαισθητοποίηση του κοινού και την κινητοποίηση της εθνικής και περιφερειακής διοίκησης για την αντιμετώπιση των σημερινών παγκόσμιων προκλήσεων.

Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2018 και διεκδικήστε μια θέση στους νικητές. Οι 5 κορυφαίες ιδέες που θα προκρίνει η Επιτροπή Αξιολόγησης θα παρουσιαστούν σε ανοιχτή εκδήλωση την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, ενώ η απονομή των βραβείων των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της τελετής λήξης του συνεδρίου το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

  • Βραβεία για τον μεγάλο νικητή: Συμμετοχή (καλύπτοντας τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής) σε ένα Συνέδριο, ανάλογου θεματικού πεδίου + δωρεάν παρακολούθηση στο 3μηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess.
  • Βραβείο για τον δεύτερο και τρίτο νικητή: Δωρεάν παρακολούθηση στο 3μηνο πρόγραμμα επιτάχυνσης του OK!Thess.

Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης:

  • Να είστε σύντομοι και περιεκτικοί.
  • Δεν πρέπει υποχρεωτικά να απαντήσετε σε όλα τα πεδία. Όμως για την αξιολόγηση της ιδέας σας θα πρέπει η Επιτροπή Αξιολόγησης να έχει αρκετά στοιχεία ώστε να διαμορφώσει μία άποψη.
  • Τα προσωπικά δεδομένα και τα στοιχεία της αίτησης θα χρησιμοποιηθούν από την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας αποκλειστικά και μόνο για τη αξιολόγηση της ιδέας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες από εδώ.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr