Τα earlybird εισιτήρια του TEDxPatras 2018 είναι πλέον διαθέσιμα!

    Από: Startup Team

Ώρα να κλείσεις τη θέση σου!

Πάρτε έγκαιρα -και φθηνότερα- το εισιτήριό σας

 

ΤoTEDxPatras2018 είναι πλέον λιγότερο από επτά εβδομάδες μακριά και τα εισιτήρια για το φετινό πολυσυνέδριο είναι ήδη διαθέσιμα. Όσοι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες, μάλιστα, κάνουν πρώτοι την αγορά του εισιτηρίου τους, θα έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τη θέση τους με μια αισθητά οικονομικότερη τιμή. Το πλήθος των earlybird εισιτηρίων είναι περιορισμένο, γι’ αυτό και όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το φετινό TEDxPatras, με το θέμα “Values/Αξίες”, θα ήταν σκόπιμο να σπεύσουν να ακολουθήσουν τη διαδικασία εξασφάλισης μιας θέσης για το Royal Theater και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται πως φέτος οι διοργανωτές φρόντισαν να υπάρχουν και φοιτητικά εισιτήρια, έτσι ώστε η πρόσβαση στη συνολική εμπειρία του TEDxPatrasνα γίνει ευνοϊκότερη για τους φοιτητές εκείνους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Οι τιμές των εισιτηρίων για το TEDxPatras2018 είναι και φέτος 30 ευρώ, ενώ τόσο τα EarlyBirdTickets, όσο και τα φοιτητικά τιμώνται 20 ευρώ. Η διαδικασία απόκτησης είναι απλή και σύντομη. Αρκεί μία επίσκεψη στο σύνδεσμο εδώ: bit.ly/2xzv5lU

 

Λίγα λόγια για το φετινό θέμα:

Κάθε ιστορική περίοδος διέπεται από διαφορετικές, κάθε κοινωνία αναπτύσσει τις δικές της, κάθε άνθρωπος ή ομάδα ανθρώπων διακρίνεται από συγκεκριμένες. Άλλες διαχρονικές, ανθεκτικές, κοινά αποδεκτές, άλλες πάλι ιδιαίτερες ή και αμφισβητήσιμες. Κοινωνικές, ανθρωπιστικές, ηθικές, πνευματικές, άλλες. Με αυτές τις θετικές έννοιες, που χρησιμοποιούνται ως μέτρο των πράξεων ή γίνονται αντικείμενο των επιδιώξεων του ανθρώπου θα αναμετρηθεί το φετινό TEDxPatras, οι ομιλητές που θα έρθουν στην Πάτρα, αλλά και όλες οι παράπλευρες εκδηλώσεις (εργαστήρια, διαδραστικά, εκθέματα, γαστρονομικές και άλλες εμπειρίες κ.λπ.).

Μοιραζόμαστε, άραγε, όλοι τις ίδιες «Αξίες»; Παραμένουν ίδιες στο πέρασμα του χρόνου; Τί επηρεάζει εν τέλει τις «Αξίες» μας; Το TEDxPatras2018 τις μελετά, τις παρουσιάζει, τις αναδεικνύει, τις ακτινογραφεί, τις αμφισβητεί. Κι αναρωτιέται φωναχτά «ποιες απ’ αυτές υποχωρούν, ποιες αντέχουν, ποιες μετασχηματίζονται, ποιες νέες έρχονται να αναπληρώσουν τις παλιές;Η ομάδα του TEDxPatrasαισιοδοξεί πως όσοι ανέβουν στη σκηνή του Royal Theater το Σάββατο 3 Νοεμβρίου θα προκαλέσουν προβληματισμούς, σκέψεις και συζητήσεις πάνω στο ευρύ, ενδιαφέρον και δύσκολο στην προσέγγιση του θέμα.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα αυτά που προετοιμάζει η ομάδα του TEDxPatrasκαι ακολουθήστε την πορεία αυτή μέσα από τοFacebook, τοTwitter και το Instagram.