Στην Αθήνα η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS 2018 6 και 7 Οκτωβρίου – Είσοδος Ελεύθερη

    Από: Startup Team

Στην Αθήνα η Έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων BRITISH OPENDAYS 2018

6 και 7 Οκτωβρίου – Είσοδος Ελεύθερη

Οι καλύτεροι Μαθητές της Ελλάδας στα Καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης

Τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά πολλά διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν όσοι επισκεφτούν την Έκθεση BRITISH OPENDAYS στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2018.  Η Έκθεση απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και γονείς, που ενδιαφέρονται για Σπουδές σε Προπτυχιακό ή Μεταπτυχιακό επίπεδο στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Έκθεση θα γίνει στο ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND ATHENS, Μ. Αλεξάνδρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, στην Αθήνα (στάση Μετρό “Μεταξουργείο”).

Συναντώντας τους απεσταλμένους των Πανεπιστημίων και τους έμπειρους εκπαιδευτικούς συμβούλους της Έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανές παρουσιάσεις και ενημερωτικά Σεμινάρια σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν στις Σπουδές στη Μ. Βρετανία, όπως διαδικασία και προϋποθέσεις εισαγωγής, κόστος σπουδών και διαβίωσης, κάλυψη των διδάκτρων μέσω ειδικής χρηματοδότησης από τη Βρετανική κυβέρνηση κλπ.

Στις παρουσιάσεις θα μάθετε για τη σύνδεση των Βρετανικών πτυχίων με την αγορά εργασίας και θα λύσετε τυχόν απορίες σχετικά με το περιεχόμενο των σπουδών.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης για Πρώτο Πτυχίο (Bachelor) θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αίτησης UCAS για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια Δωρεάν (αξίας 800 ευρώ), ενώ για τους επισκέπτες για Μεταπτυχιακά Προγράμματα η προετοιμασία για τα tests εισαγωγής GMAT ή GRE θα είναι επίσης Δωρεάν (αξίας 850 ευρώ).

 

Ημερομηνία:  Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ώρες: 13:00 – 20:00

Τοποθεσία: Wyndham Grand Athens Hotel, Μ. Αλεξάνδρου 2, Πλατεία Καραϊσκάκη, αίθουσα “ΖΕΥΣ”, Αθήνα, στάση Μετρό “Μεταξουργείο”.

Online Εγγραφή : www.britishopendays.com

Στοιχεία Επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες: 210 7488131