Ανανεωμένο λανσάρεται το δημοφιλές πρόγραμμα της Blanchard, Situation Leadership II

    Από: Startup Team

Ανανεωμένο λανσάρεται τη φετινή χρονιά στην ελληνική αγορά, το δημοφιλές πρόγραμμα της Blanchard, Situation Leadership II Experience (SLX), από την Blanchard Hellas. Η The Ken Blanchard Companies ανανεώνει τα προγράμματα της, συνεχώς, βασισμένη κάθε φορά στις τελευταίες έρευνες για την εκπαίδευση ενηλίκων. Τo SLX είναι η εξέλιξη του μοντέλου Situation Leadership, που ανέπτυξαν οι Blanchard και Hersey, και το οποίο για περισσότερα από 40 χρόνια παραμένει με διαφορά το ευρύτερα διδασκόμενο μοντέλο ηγεσίας στον κόσμο.

Αναφερόμενος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ο Σπύρος Παολινέλης, ιδρυτής της Blanchard Hellas και έχοντας εκπαιδεύσει χιλιάδες εργαζόμενους και στελέχη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επισημαίνει «H Blanchard, μέσα από το Situational Leadership II, εκπαιδεύει τους καλύτερους μάνατζερ στον κόσμο. Είναι ένα δοκιμασμένο στο χρόνο πρόγραμμα ηγεσίας, το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 5 εκατομμύρια στελέχη στις πιο γνωστές εταιρείες, παγκοσμίως και ανάμεσά τους τα 2/3 των εταιρειών του Fortune 500».

Στο φετινό Global Partners Meeting της Blanchard, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Μπανγκόγκ, η εταιρεία ανακοίνωσε μία σειρά από νέα online & e-learning, προγράμματα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της σύγχρονης digital εποχής.