Αυξήστε την Επαγγελματική σας Αυτοπεποίθηση και όχι μονο…! Business Coaching Series Vol 1 – στην Κέρκυρα

    Από: Startup Team

Ο Κερκυραϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος Plus παρουσιάζει στη Κέρκυρα -μετά την επιτυχημένη παρουσίασή της στη Θεσσαλονίκη- την ομιλία με θέμα: «Αυξήστε την Επαγγελματική σας αυτοπεποίθηση και όχι μόνο» με εισηγητή τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 19.30-21.30 στο café Nostos (2ο χλμ. Εθν. Κέρκυρας – Λευκίμης Κέρκυρα) με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο.

Στόχος των ομιλιών αυτών, της σειράς Business Coaching, είναι να δώσουν εργαλεία στους επιχειρηματίες και να τους κινητοποιήσουν προς μια καλύτερη επαγγελματική καθημερινότητα.

Οι επαγγελματίες με αυτοπεποίθηση έχουν τον έλεγχο της ζωής τους και πιστεύουν, δεδομένων των εκάστοτε συνθηκών, ότι είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες, τα σχέδια και τις προσδοκίες τους. Η επαγγελματική αυτοπεποίθηση μπορεί να μας προσφέρει:

  • Επιμονή

  • Ηγετικές ικανότητες

  • Πρωτοβουλίες

  • Επαγγελματική ευδαιμονία και παραγωγικότητα

  • Καλύτερη διαχείριση του stress

Όλα αυτά είναι στοιχεία που απαιτούνται σήμερα στο δύσκολο επιχειρηματικό περιβάλλον. Στην ομιλία αυτή θα γνωρίσουμε τι είναι η επαγγελματική αυτοπεποίθηση, πως διαφέρει από τον αυτοεκτίμηση, και με ποιες μεθόδους μπορεί να την αυξήσετε!

Προσοχή: Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί με είσοδο 5€ από το Nostos Café έναντι τις εισόδου και ενός ροφήματος.

Δεσμεύστε τη θέση σας άμεσα εδώ: www.plus.edu.gr/seminars/

Κερκυραϊκός Εκπαιδευτικός Όμιλος Plus

Τηλέφωνο πληροφοριών: 26610 28600
Διεύθυνση: Δονάτου Δημουλίτσα 34, Κέρκυρα