WordPress meetup στη Λάρισα

    Από: Startup Team

Η Ελληνική Κοινότητα του WordPressδίνει σταθερά το παρόν μηνιαία τα τελευταία τρία χρόνια στην πόλη της Λάρισας και επανέρχεται δυναμικά για τη φετινή χειμερινή περίοδο, ανανεώνοντας το ραντεβού με τα μέλη της στη 14η κατά σειρά συνάντηση.

ΟΕκπαιδευτικός Οργανισμός Όμηροςανοίγει τις πόρτες του νέου υπερσύγχρονου κτιρίου του που στεγάζει το ΙΕΚ Όμηρος και το AegeanCollegeστην Πατρόκλου 14, την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, στις 19:00, για να φιλοξενήσει στις αίθουσές του την πρώτη συνάντηση της Ελληνικής Κοινότητας του WordPressστην πόλη της Λάρισας για τη φετινή χρονιά.

Στην πρώτη μας συνάντηση για τη χειμερινή περίοδο 2018-2019, η Ευαγγελία Παππά, web publisher, θα μας μιλήσει για το WordPress και τις κοινότητες χρηστών, τις διοργανώσεις και τον τρόπο να συνεισφέρει κανείς αλλά και το γιατί.

WordCamps, meetups και άλλα δαιμόνια! – Με την ευγενική χορηγία της Ελληνικής Κοινότητας του WordPress

ΟΧρήστος Ζιώγας,iOSSoftwareEngineer στην εταιρία Authentiq, θα μας μιλήσει για τα pluginsκαι τον τρόπο λειτουργίας τους, καθώς επίσης και για τα WP hooks, ενώ θα μας δείξει τον τρόπο να δημιουργήσουμε ένα απλό plugin χρησιμοποιώντας 1-2 WP hooks.

WordPresshooksandplugindevelopment

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στο meetup.com (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε στην επιλογή των θεμάτων των επόμενων συναντήσεων, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο.