Διαχειριστείτε την αρνητική κριτική στην επαγγελματική σας ζωή και κερδίστε! Business Coaching Series Vol 2

    Από: Startup Team

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει την 2η ομιλία του κύκλου ομιλιών Business Coaching Series σε συνεργασία με τα Biscotto Events στη Θεσσαλονίκη. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στις 20.15-22.15 με δωρεάν είσοδο και με θέμα: «Διαχειριστείτε την αρνητική κριτική στην επαγγελματική σας ζωή και κερδίστε!»!

«Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποφύγεις την κριτική…Να μην κάνεις τίποτα, να μη λες τίποτα, να είσαι τίποτα..» -Αριστοτέλης

Για πολλούς το να εκτίθενται σε κριτική από άλλους, χτυπάει μια ευαίσθητη χορδή και τους κάνει να νιώσουν ευάλωτοι. Η αρνητική κριτική δημιουργεί συναισθήματα άμυνας, θυμού, στεναχώριας, ντροπής και απόρριψης.

Γενικότερα η αρνητική κριτική αποτελεί ένα μαύρο σημείο στις διαπροσωπικές αλλά και επαγγελματικές μας σχέσεις. Αρκετοί επαγγελματίες αποφεύγουν την κριτική, φοβούμενοι μην πέσουν θύμα της και συμμορφώνονται με συμπεριφορές και καταστάσεις που δεν τους εκφράζουν.

Η αντιμετώπιση αυτού του είδους της κριτικής – που μερικές φορές είναι δύσκολο να γίνει αποδεκτή- έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε  τις καταστάσεις.