Το Startup.gr ετοιμάζει βαλίτσες για το Techcrunch Disrupt Berlin!

    Από: Startup Team

Μάθε τα πάντα για το μεγαλύτερο τεχνολογικό event που θα πραγματοποιηθεί στη γερμανική πρωτεύουσα 29-30/11.

Αν ζεις και αναπνέεις μέσα στο οικοσύστημα των Startups, τα Disrupt events είναι ο απόλυτος προορισμός για εσένα. Γιατί; Διότι στα Disrupt είτε είσαι ιδρυτής, είτε founder είτε χάκερ είτε tech leader θα βρεις το δικό σου χώρο. Ξέχνα τα τυποποιημένα event με τις On  stage συνεντεύξεις, εδώ μιλάμε για ένα ολόκληρο οικοσύστημα σε μικρογραφία.

Και φυσικά το startup.gr θα δώσει το «παρών» στο προσεχές Disrupt Berlin που διοργανώνεται από το αγαπημένο τεχνολογικό site techcrunch.com και διεξάγεται στη γερμανική πρωτεύουσα στις 29-30 Νοεμβρίου. Και θα βρίσκεται παντού. Και στο Startup Battlefield, έναν διαγωνισμό για startups που θα τρέξει στη διάρκεια του διημέρου, και στο Startup Alley όπου εκεί θα βρίσκονται startups από κάθε γωνιά του κόσμου. Θα παρακολουθήσει από κοντά workshops αλλά και θα κάνει ατέρμονο, ατελείωτο και απολαυστικό Networking στα after parties, εκεί κοντά στην Berlin Arena όπου θα είναι το main venue το event, δίπλα στην όχθη του ποταμού Σπρέε.

Και όλα αυτά στο Βερολίνο, σε μια μητρόπολη που πάντα βρίσκεται στην πρωτοπορία των τάσεων σε όλα τα επίπεδα. Σκέψου μόνο πόσες startups ξεκίνησαν το ταξίδι τους από το Βερολίνο. Πρόχειρα να σου αναφέρουμε: EyeEm, N2, Movinga.

Επομένως, μην αργείς. Κλείσε τη θέση σου το συντομότερο. Αν δεν τα καταφέρεις, το start up θα είναι εκεί να σου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και τα νέα. Stay tuned!