Συνέντευξη στο Startup.gr: Αναστάσιος Κωνσταντάρος – BoatsAdvisor.com!

    Από: Startup Team

Ο στόχος που τέθηκε ήταν ναι μεν απλός αλλά ταυτόχρονα μεγάλης σημασίας. Θέλουμε να ενισχύσουμε την ήδη ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά του θαλάσσιου τουρισμού, προσφέροντας στον πελάτη τις πληροφορίες που χρειάζεται κ ενισχύοντας την αξιοπιστία των εταιριών παρόχων κ των σκαφών και κατ´ επέκταση να κάνουμε πιο ασφαλή τη ναυσιπλοΐα διαχέοντας την πληροφορία προσωπικών εμπειριών του κάθε ναυλωτή.

Η επιλογή της Ρόδου ως βάση μας, αποσκοπεί στην ανάδειξη του τόπου μας μέσω μιας παγκόσμιας πρωτότυπης πλατφόρμας που αποσκοπεί να την αναδείξει ως σταυροδρόμι κ στο κομμάτι της ναυτιλίας και του εμπορίου,όπως ήταν κ η παράδοση της αιώνες πριν .

Άλλωστε τρία από τα τέσσερα μέλη της ομαδας εργασίας του “Boatsadvisor- the Independent review hub” έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στο νησί.

Γιατί αποφάσισες να ξεκινήσεις μια δραστηριότητα μόνος/η σου?

Η ανάγκη για τη συγκεκριμένη αγορά υπήρχε χωρίς να έχει δοθεί λύση. Η ιδέα γεννήθηκε όταν βίωσα ο ίδιος το πρόβλημα εύρεσης πληροφοριών για ένα σκάφος το οποίο ενοικίασα για να περάσω τις διακοπές με κάποιους φίλους.

Ναυλώνοντας λοιπόν το σκάφος ψάξαμε να βρούμε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο σκάφος, διαπιστώνοντας πως δεν υπήρχε τίποτα χρήσιμο πέρα από αυτές τις πληροφορίες που προσέφερε ο κατασκευαστής του σκάφους, και ίσως μερικές- υποκειμενικές- πληροφορίες από την εταιρία ενοικίασης. Το συγκεκριμένο γεγονός, πέρα από τις βασικές πληροφορίες καθαριότητας κοκ, μας ενίσχυε το αίσθημα ανασφάλειας στο τι θα αντιμετωπίσουμε λύνοντας το σκάφος και την κατάσταση στην οποία θα το βρίσκαμε.

Έτσι φυτεύτηκε ο σπόρος της ιδέας του “Boatsadvisor- The independent review hub”. Λίγο καιρό αργότερα και σχηματίζοντας μία ομάδα με ανθρώπους που είχαν το ίδιο όραμα με μας ξεκίνησε η υλοποίηση του

Σε ποιους απευθύνεσαι και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σου;

Στόχος του BoatsAdvisor.com είναι να βοηθήσει να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των ναυλωτών, ιδιοκτητών σκαφών και χρηστών του σκάφους ώστε να συνεχίσουν να προστίθενται νέα σκάφη, σχόλια, κριτικές και εμπειρίες, για την ασφάλεια όλων μας στη θάλασσα.
Ευελπιστούμε στην διάδοση κ συνεργασία των επαγγελματιών του κλάδου που έχουν την δυνατότητα τόσο να δημιουργήσουν ΔΩΡΕΑΝ το εταιρικό τους προφίλ, όσο κ να ξεχωρίσουν κ να βελτιωθούν μέσω των κριτικών των πελατών τους

Τι δυσκολίες συνάντησες και πως κατάφερες να τις αντιμετωπίσεις

Βασικότερο πρόβλημα ήταν η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και η κατανόηση, αφομοίωση και διαχείριση των χιλιάδων νέων πληροφοριών.

Τι συμβουλές δίνεις στους νέους επιχειρήματίες out there

Υπομονή,πίστη,ανοιχτά μυαλά,αφτιά και ορίζοντες και καλό φιλτράρισμα όσων ακούτε! Μην σταματάτε να παλεύετε γι’αυτό που ονειρεύεστε.

Βρείτε τους:

Website:
www.boatsadvisor.com


Facebook Page:
www.facebook.com/boatsadvisor