Εκδήλωση για τη νεανική επιχειρηματικότητα, την νεανική ανεργία και την ιδιότητα του ενεργού πολίτη στους νέους

    Από: Startup Team

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας (iED) διοργανώνει εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου “YOU. A.C.E.! – Innovating Youth Work to Foster Youth Active Citizenship, (Social) Entrepreneurship and (Self-) Employability”.Στο έργο συμμετέχουν  5 οργανισμοί και πανεπιστήμια από την Ελλάδα, Ιταλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Λιθουανία και την Πολωνία, εκπρόσωποι των οποίων θα συμμετέχουν στην εκδήλωση. Το έργο στοχεύει στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους νέους, όπως νεανική ανεργία, ένταξη στην αγορά εργασίας, νεανική επιχειρηματικότητα κ.α.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018 στις 17:30 στον χώρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης επιχειρηματικότητας (iED), Ηρώων Πολυτεχνείου 169, 4ος όροφος, 41223, Λάρισα. Η διάρκεια της θα είναι περίπου 2 ώρες.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα με θέμα την νεανική επιχειρηματικότητα, που έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο του έργου.  Επίσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της Ευρωπαϊκής έρευνας που διεξήχθη στο πλαίσιο του έργου και είχε ως θέμα την επιχειρηματικότητα και την κοινωνική επιχειρηματικότητα των νέων, καθώς και την ιδιότητα του ενεργού πολίτη στους νέους.

Μπορείτε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα έως και 22 Νοεμβρίου 2018: docs.google.com

Γλώσσα εκδήλωσης: Αγγλική

Κατά την λήξη της ημερίδας θα δοθούν πιστοποιητικά επιτυχούς παρακολούθησης στον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους: Kα. Στέλλα Ιωάννου, Κα. Μαρία Σκούφη.

Τηλέφωνο: 2410 626943 (Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.)