3 πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε για τα Instagram Stories

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Η Buffer και η Delmondo ανέλυσαν 15.000 Instagram Stories από 200 από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως και ανακάλυψαν τα παρακάτω!

1. Πόσο συχνές και πόσο μεγάλες πρέπει να είναι οι δημοσιεύσεις

Παρόλο που υπάρχει διαμάχη σε σχέση με το αν οι μεγαλύτερες ή οι συχνότερες δημοσιεύσεις είναι αποτελεσματικότερες, σύμφωνα με την έρευνα αποδείχθηκε ότι πιο αποτελεσματικό είναι να ποστάρεις μία με εφτά ιστορίες.

Ο ρυθμός με τον οποίο οι χρήστες παρακολουθούν τα stories από την αρχή μέχρι το τέλος, πέφτει κατά 70% μετά από τις εφτά ιστορίες.

2. Τι ώρα πρέπει να ποστάρετε

Η ώρα που πρέπει να ποστάρετε είναι κάτι πολύ σημαντικό καθώς επηρεάζει πάρα πολύ το πόσοι και για πόση ώρα παρακολουθούν τα Instagram stories. Έτσι σύμφωνα με την έρευνα η καλύτερη ώρα για να ποστάρετε είναι τις απογευματινές ώρες που ο περισσότερος κόσμος δεν εργάζεται, ενώ πιο συγκεκριμένα οι ώρες αυτές φαίνεται να είναι το πρωί πριν τη δουλειά, κατά τη διάρκεια της ημέρας στο διάλειμμα και μετά το πέρας της εργασίας .

3. Πώς να αποκτήσετε περισσότερο reach και impressions

Η απάντηση είναι απλή, περισσότερο περιεχόμενο! Σύμφωνα με την έρευνα όσο περισσότερα stories ποστάρετε τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το reach και τα impressions.

Με πληροφορίες από wersm.com

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr