Πώς θα κάνεις το σωστό networking στο Disrupt Berlin 2018;

    Από: Startup Team

Γιατί Disrupt χωρίς νέες γνωριμίες δεν είναι Disrupt.

Θα πας στο Disrupt; Θα πας. Αν, ωστόσο, το σκέφτεσαι ακόμα, επωφελήσου από την προσφορά του Start up και εξασφάλισε επιπλέον έκπτωση στο εισιτήριό σου. Ωραία λοιπόν, θα βρεθείς στο Βερολίνο στις 29 και 30 Νοεμβρίου. Θα παρακολουθήσει workshops, ομιλίες, θα νιώσεις την ένταση του startup Battelfield, θα απολαύσεις υπέροχες γερμανικές μπύρες. Όλα αυτά είναι πολύ καλά, αλλά η εμπειρία του Disrupt είναι μισή αν δεν κάνεις networking.

Το Networking βρίσκεται στον πυρήνα του event, το οποίο είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να φέρνει κοντά ανθρώπους που θα βοηθούν ο ένας τον άλλο να κάνουν το Level up. Θα γνωρίσεις ταλαντούχους και αφοσιωμένους σε αυτό που κάνουν ανθρώπους και στο Disrupt υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για  να βρεις funding ή ένα συνεργάτη ή έναν επενδυτή.

Οκ, όλα αυτά, αλλά πώς θα το πετύχεις; Ακολουθούν μερικές πρακτικές συμβουλές ώστε να ζήσεις το Disrupt όπως του αξίζει:

Αξιοποίησε το CrunchMatch

To CruchMatch είναι μια δωρεάν υπηρεσία που φροντίζει να συνδεθείς με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Μπορεί στο event να γίνεται ο χαμός, όμως το CrunchMatch εξασφαλίζει ότι θα γνωρίσεις τους σωστούς ανθρώπους τη σωστή στιγμή.

Πέρνα βόλτα από τα workshops

Μέσα από τα workshops δεν μαθαίνει απλώς «κάτι», αλλά μαθαίνεις να λύνεις προβλήματα. Για την ακρίβεια, μαθαίνεις πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να λύνεις προβλήματα και έτσι να πας την επιχείρησή σου ένα βήμα μπροστά μία ώρα αρχύτερα.

Μάθε μέσα από τα Q&A

Μπορεί να το θεωρείς βαρετό. Δεν είναι. Όχι σκέψου το: πότε άλλοτε θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις κατευθείαν feedback από τους κορυφαίους experts στο είδος τους. Βρες τις ομιλίες στο main stage που σε ενδιαφέρουν, παρακολούθησέ τες και θέσε με θάρρος και συντομία (βασικό αυτό) τις ερωτήσεις σου.