Θέλετε να απογειώσετε την επιχείρησή σας; Τοποθετήστε περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις!

    Από: Startup Team

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς του να συμβάλλει στην επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών – στελεχών επιχειρήσεων ο Τομέας Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών (ΤΟΓΜΕ) της ΕΕΔΕ διοργανώνει την Τρίτη 27/11 στις 17.30 εσπερίδα με τίτλο «Θέλετε να απογειώσετε την επιχείρησή σας; Τοποθετήστε περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις» στο Συνεδριακό Κέντρο ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης» (Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων 61, Αθήνα).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να εξεταστούν τα οφέλη που μπορούν να έχουν οι επιχειρήσεις τοποθετώντας περισσότερες γυναίκες σε διοικητικές θέσεις, τι είναι αυτό που τις αναχαιτίζει να προχωρήσουν στην υλοποίηση και ποιες πρακτικές χρειάζεται να εφαρμοστούν για να επιτευχθεί αυτό.

Τα θέματα αυτά θα συζητηθούν στο βασικό πάνελ της εκδήλωσης από την κ. Μαρία Βεναρδή, Senior Manager της Accenture, την  κ. Βασιλική Πιστιόλα, Αντιπρόεδρο της Agrino–ΕΥ.ΓΕ Πιστιόλας ΑΒΕΕ και εκπρόσωπο του  Ελλά–δικά μας, την κ.Κατερίνα Καλημέρη, Consulting Solution Manager Enterprise Security της Oracle Hellas και την κ. Κάτια Σταθάκη, Εμπορική Διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone.

Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, ο κ. Γιώργος Μαρκοπουλιώτης, Επικεφαλής Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα, ενώ θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα διεθνούς έρευνας για τις γυναίκες και το γυναικείο επιχειρείν από εκπρόσωπο της Grant Thornton.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη με προαπαιτούμενη την δήλωση συμμετοχής.

Εγγραφές ΕΔΩ