H Workathlon ανακοινώνει την αποκλειστική της συνεργασία με την Viking Cruises στην Ελλάδα

    Από: Startup Team

Η καινοτόμα Ελληνική πλατφόρμα στελέχωσης αποκλειστικά για το Ξενοδοχειακό κλάδο Workathlon είναι στην πλέον ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την ηγέτιδα στο χώρο των ποταμόπλοιων και μικρών κρουαζιερόπλοιων ακτογραμμή Viking Cruises, για τη στελέχωση των πλοίων της στην Ευρώπη.

Οι πιο καταρτισμένοι υποψήφιοι του χώρου της φιλοξενίας μπορούν τώρα να κάνουν αίτηση για την δουλειά των ονείρων τους μέσω της πλατφόρμας της Workathlon, η οποία φιλοξενεί τις θέσεις εργασίας που η Viking Cruises θέλει να στελεχώσει με ταλέντα από την Ελλάδα.

Η Workathlon διαπίστωσε με έκπληξη την θερμή υποδοχή της παγκοσμίου φήμης εταιρίας κρουαζιέρων από την ελληνική αγορά. Χρησιμοποιώντας μεθόδους νέας γενιάς όπως μάρκετινγκ στελέχωσης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η Workathlon έχει ήδη συλλέξει, ξεκινώντας την 1η Νοεμβρίου, περισσότερα εκατοντάδες βιογραφικά εκ μέρους της Viking Cruises.

Η συνεργασία θα κορυφωθεί την 4η Δεκεμβρίου 2018, όταν οι υπεύθυνοι στελέχωσης της Viking Cruises θα έρθουν από την Ελβετία στην Αθήνα για να αξιολογήσουν τους πιθανούς εργαζόμενους σε μια συνάντηση αποκλειστικά για ένα περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων υποψηφίων. Οι θέσεις που επιζητούν κάλυψη είναι στην Κουζίνα, το Service, την Υποδοχή και την Οροφοκομία, επομένως μπορεί να χρειαστεί τεστ δεξιοτήτων σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η Workathlon φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που γίνεται η στελέχωση στη Ξενοδοχειακή βιομηχανία, ταιριάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες εργοδοτών και εργαζομένων. Κατά τη συνεργασία με τη Viking Cruises, η Workathlon δίνει στα Ελληνικά ταλέντα πρόσβαση σε διεθνείς ευκαιρίες καριέρας, τελειοποιώντας ταυτόχρονα τους τρόπους με τους οποίους απαλλάσσει τις επιχειρήσεις φιλοξενίας από χρονοβόρες διαδικασίες στελέχωσης που συνήθιζαν να κάνουν μόνες τους.