Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το Seed4business

    Από: Startup Team
πηγή: epixeiro.gr

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας Seed4business μέχρι και την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, 12.μ.μ.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας Seed4business, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας με την ευγενική χορηγία της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΠΑ) και είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί να βοηθήσει όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα. Το πρόγραμμα είναι πλήρως επιδοτούμενο χωρίς κόστος συμμετοχής.

Στόχος του seed4business είναι να βοηθήσει στη δημιουργία νέων βιώσιμων επιχειρήσεων, που είναι απαραίτητες τόσο για την αύξηση του εθνικού πλούτου, όσο και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κατ’ αρχήν σε όσους έχουν ήδη μια επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να την υλοποιήσουν. Είναι όμως ανοιχτό και χρήσιμο και σε εκείνους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε μια σύγχρονη, υγιή επιχείρηση, ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους: η καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος και των ικανοτήτων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης είναι ουσιαστικά προσόντα, που διευκολύνουν καίρια την επαγγελματική αποκατάσταση στο σύγχρονο κόσμο.

Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται από εδώ. Συμμετοχές ως 11/12, 12.00 μ.μ.

διαβάστε περισσότερα εδώ:
epixeiro.gr