Το Viber φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων με ένα ψηφιακό «εργαστήρι» δημιουργίας γιορτινών μηνυμάτων!

    Από: Startup Team

Το Viber συγκεντρώνει τα γιορτινά χαρακτηριστικά του σε ένα μέρος και σας καλεί να μοιραστείτε χαρούμενα vibes και να διαδώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλο τον κόσμο!

Είναι Χριστούγεννα, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, εκτός από τις χαρούμενες στιγμές μπορεί να νιώσουμε και στιγμές μελαγχολίας ειδικά αν κάποια από τα αγαπημένα μας πρόσωπα δεν μένουν κοντά μας. Τώρα, χάρη στο Viber, μία από τις πιο αγαπημένες εφαρμογές επικοινωνίας σε όλο τον κόσμο, η μαγεία των Χριστουγέννων είναι μόνο ένα κλικ μακριά σας!

Τον φετινό Δεκέμβριο το Viber εγκαινιάζει το “December Hub” ένα αποκλειστικό, γιορτινό «εργαστήρι» που συγκεντρώνει σε ένα μέρος διαφορετικές λειτουργίες της εφαρμογής. Δωρεάν αυτοκόλλητα, chat bots και Communities (Κοινότητες) θα σας φέρουν πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα σκορπίζοντας τη χαρά των εορτών σε όλο τον κόσμο.

 

Είστε έτοιμοι να πηδήξετε στο μωβ έλκηθρο;

Ξεκινήστε το ψηφιακό σας ταξίδι κατεβάζοντας το Χριστουγεννιάτικο πακέτο αυτοκόλλητων που μόλις κυκλοφόρησε! Ξεπεράστε τις αποστάσεις που σας χωρίζουν και στείλτε δωρεάν στους φίλους σας ευχές με χαρούμενα, γιορτινά αυτοκόλλητα. Μοιραστείτε μαζί τους με έναν δημιουργικό τρόπο την αγάπη και το πνεύμα των εορτών. Με τη λήψη των αυτοκόλλητων θα εγγραφείτε απευθείας στο γιορτινό chat bot κι εκεί αρχίζει η πραγματική δράση!

Με την εγγραφή σας στο chat bot, μπορείτε να περιηγηθείτε στα διαθέσιμα Χριστουγεννιάτικα αυτοκόλλητα του Viber και να εμπλουτίσετε με αυτά την επικοινωνία σας με τους φίλους και την οικογένειά σας. Φέτος με το chat bot του Viber οι χρήστες μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους δημιουργώντας μοναδικά αρχεία GIFs εμπλουτισμένα με μουσική και προσωπικά μηνύματα.

Τέλος, για περισσότερη ψυχαγωγία τις ημέρες των διακοπών σας, το Viber έχει επιλέξει τις πιο ενδιαφέρουσες κοινότητες που μπορείτε να ακολουθήσετε. Μπορείτε να συμμετέχετε ελεύθερα σε όσες επιθυμείτε και να λαμβάνετε πληροφορίες ή να ξεκινήσετε εποικοδομητικές συνομιλίες με άλλα μέλη.

Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι η διάδοση της αγάπης σε όλο τον κόσμο και φέτος η αποστολή του Viber είναι ακριβώς αυτό. Το Viber σας καλεί να μπείτε στο πνεύμα των εορτών και διασκεδάσετε στέλνοντας και λαμβάνοντας χαρούμενες,  ψηφιακές ευχές. Μοιραστείτε τη χαρά και γιορτάστε με τους αγαπημένους σας, όπου και αν βρίσκεστε.