Η πρώτη έκδοση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης του ευρωπαϊκού έργου PLUGGY είναι γεγονός και το γιορτάζουμε στην Αθήνα!

    Από: Startup Team

Το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Συστημάτων Επικοινωνιών και Υπολογιστών (ΕΠΙΣΕΥ), το Πολιτιστικό ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και η Clio Muse σας προσκαλούν σε ένα τριήμερο ταξίδι πολιτισμού και τεχνολογίας στις 18, 19 και 20 Δεκέμβρη 2018 στον πολιτισμικό χώρο The box που βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη, στο κέντρο της Αθήνας.

Επισκεφτείτε μας, για να βιώσετε την εμπειρία PLUGGY καταγράφοντας τη δική σας ιστορία πολιτισμού, χρησιμοποιώντας την beta έκδοση της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό. Μέσω της πλατφόρμας PLUGGY οι Ευρωπαίοι πολίτες θα έχουν τη δυνατοτητα να αφηγούνται την πολιτισμική εμπειρία που τους εμπνέει και να αναδεικνύουν με τον τρόπο αυτό την πολιτισμική κληρονομιά του τόπου τους. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και τα υπόλοιπα καινοτόμα εργαλεία που αναπτύσσουν οι εταίροι του έργου, όπως την εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας.

Στον ίδιο χώρο από τις 5 το απόγευμα της Τρίτης 18 Δεκέμβρη έως και το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Δεκέμβρη 2018, θα φιλοξενηθεί η έκθεση με δημιουργίες των αποφοίτων του Κολλεγίου Βακαλό, η οποία θα αποτελείται από βίντεο και AR posters εμπνευσμένα από το  PLUGGY.