Happy, η νέα καινοτόμα εφαρμογή κοινωνικής αλληλεγγύης για απευθείας δωρεές από το κινητό σας

    Από: Startup Team

To happy είναι η πρώτη εφαρμογή για κινητά, που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βοηθήσουν οικονομικά φιλανθρωπικά ιδρύματα που έχουν ανάγκη, προσφέροντας εύκολα και άμεσα τη δωρεά τους μέσα από την εφαρμογή. Τα ιδρύματα στα οποία μπορείτε να δωρίσετε μέσα από την εφαρμογή happy είναι τα εξής: ΕΛΕΠΑΠ, Ελίζα, ΑΛΜΑ, Άσυλο του Παιδιού, Καλός Σαμαρίτης, Γραμμή Ζωής, Φιλοζωική Παρέμβασης Αργυρούπολης – Ελληνικού και σύντομα θα προστεθούν και άλλα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το happy εδώ να προσφέρετε οικονομική ενίσχυση όπου επιθυμείτε.

Η διαδικασία της δωρεάς είναι πολύ απλή – οι χρήστες προσθέτουν τα στοιχεία της τραπεζικής τους κάρτας, επιλέγουν το ποσό που θέλουν να δωρίσουν και στη συνέχεια επιλέγουν τον Οργανισμό ή την Κοινότητα όπου επιθυμούν να κάνουν τη δωρεά. Τα χρήματα πηγαίνουν απευθείας στο λογαριασμό του κάθε ιδρύματος, ενώ ο χρήστης λαμβάνει στην ηλεκτρονική του διεύθυνση την απόδειξη της πληρωμής. Η εφαρμογή δέχεται όλες τις τραπεζικές κάρτες – debit, credit και prepaid – όλων των Ελληνικών τραπεζών.

Επιπλέον με την εφαρμογή, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις ενέργειες και τις δράσεις των Οργανισμών κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω push notifications.

Πρόκειται για μια κοινωνική ενέργεια που θα λειτουργεί όλο το χρόνο και διατίθεται δωρεάν σε android και ios ενώ στόχος είναι να προστεθούν νέα ιδρύματα και οργανισμοί που έχουν ανάγκη από υποστήριξη. Για όσους ενδιαφέρονται να προστεθούν στην ενέργεια, μπορούν να επικοινωνήσουν στο info@warp.ly ή στο 2103234175.

Tο happy είναι μια πρωτοβουλία της Warply που έκανε εξ’ ολοκλήρου τον σχεδιασμό και την τεχνική υλοποίηση για την δημιουργία του happy καθώς και την υποστήριξη των Φιλανθρωπικών Οργανισμών και των Φιλοζωικών Κοινοτήτων που συμμετέχουν.