Νέο επεισόδιο (Νο 75) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

    Από: Startup Team

Η «Αφήγηση (Storytelling) είναι η αλληλεπιδραστική τέχνη της χρήσης λέξεων και δράσεων για την αναπαράσταση των στοιχείων και των εικόνων μιας ιστορίας με τρόπο που να κεντρίζει τη φαντασία του ακροατή» σύμφωνα με το National Strorytelling Network. Συγκεκριμένα στον κόσμο του Business, όταν ο πωλητής πρέπει να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη, ώστε να καταφέρει να κλείσει τη τελική συμφωνία, είναι απαραίτητο να κάνει τον πελάτη να αισθανθεί ότι η «ιστορία» (ή αλλιώς «offer») που ακούει είναι μοναδική!

Στο επεισόδιο αυτό o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη τη σύμβουλο επικοινωνίας Ζωζέτα Μηλιοπούλου συζητούν για το “Storytelling & τις Πωλήσεις”. Τι είναι το Storytelling; Γιατί ακούγεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια; Πως μπορεί να βοηθήσει μια μικρομεσαία επιχείρηση; Πως μπορούμε να εντοπίσουμε μια ιστορία που θα γίνει επιτυχία; Πώς το Storytelling ενισχύει τις πωλήσεις; Είναι μερικά μόνο από τα ερωτήματα που θα απαντηθούν μέσα από αυτήν την συζήτηση.

Στο πλαίσιο αυτό, στην εκπομπή, μίλησε και η ηθοποιός και εκπαιδεύτρια αυτοσχεδιασμού Εύα Στυλάντερ η οποία μας μυεί στις πρακτικές τεχνικές του Storytelling.

Τέλος, ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσίασε tips επιτυχίας στο Storytelling για μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Η εκπομπή “Marketing in Practice”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού -επιχειρηματικού καναλιού της χώρας,  ασχολείται με τον κλάδο του Μάρκετινγκ και αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών  παραδειγμάτων και προτάσεων μάρκετινγκ ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται oι βασικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Χρηστικές επιχειρηματικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 4 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr).

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Αττικά TV μέσω Digea κάθε Τετάρτη 23.30 και σε επανάληψη κάθε Πέμπτη 12.30 και Κυριακή 21.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Βόρειο Αιγαίο) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Χαλκιδική, Πιερία, Ημαθία, Πέλλα και Κιλκίς) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε εβδομάδα, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα) κάθε Σάββατο 17.40, Ionian TV (Πελοπόννησος) κάθε Παρασκευή 17:30 και κάθε Τρίτη 14:30, Vergina TV (Κεντρική Μακεδονία) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη 17.30).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 75 «Storytelling & Πωλήσεις» εκπομπή μπορείτε να την δείτε εδώ: marketingconsultant.gr/mme/tv/arxeio/