«10 σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων που θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας το 2019!»

    Από: Startup Team

Ομιλία- Συζήτηση στο Free Thinking Zone

O σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα βρίσκεται για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Free Thinking Zone όπου θα παρουσιάσει την ομιλία – συζήτηση με θέμα: «10 σύγχρονα εργαλεία μάρκετινγκ και πωλήσεων που θα αναπτύξουν την επιχείρησή σας το 2019!». Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στις 19.00 – 21.00 (απαραίτητη η προεγγραφή για την εξασφάλιση θέσης).

Οι τεχνικές μάρκετινγκ και πωλήσεων εξελίσσονται και προσαρμόζονται σε κάθε εποχή ανάλογα με τα δεδομένα της αγοράς. Αυτό που λειτουργούσε πέρσι δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα λειτουργήσει και φέτος ή θα αποδώσει στον ίδιο βαθμό. Οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες καλούνται – μεταξύ όλων των άλλων- να παρακολουθούν τις τάσεις της αγοράς και να προσαρμόζουν την στρατηγική τους αναλόγως. Σε μια ανταγωνιστική οικονομία και σε μια επιχειρηματική Ελλάδα που επουλώνει τις πληγές της από τα προβλήματα στον τομέα της Οικονομίας, οι επιχειρήσεις δεν έχουν τον χρόνο ή την πολυτέλεια για λάθος κινήσεις. Ο πιο γρήγορος θα κερδίσει τον χώρο που του αναλογεί στην συρρικνωμένη μας αγορά. Στην ομιλία αυτή ο σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας θα παρουσιάσει:

 

  • Την εξέλιξη των τεχνικών μάρκετινγκ και τα μυστικά επιτυχίας τους για τη νέα χρονιά.
  • Τις νέες συνθήκες που επιβάλλουν την αλλαγή προσέγγισης για την αύξηση του τζίρου σας.
  • Τι πρέπει να προσέξετε στο Social Media Marketing το 2019.
  • Πως θα βελτιώσετε τις τεχνικές πωλήσεών σας προσαρμόζοντάς τες στα νέα δεδομένα.

 

Στο τέλος της ομιλίας, ο σύμβουλος μάρκετινγκ θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού για την δική τους επιχείρηση.

Προσοχή: Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί μόνο με 40 συμμετέχοντες και με συμβολική συμμετοχή 3 ευρώ/άτομο για το Free Thinking Zone. Δεσμεύστε τη θέση σας άμεσα εδώ: https://marketingconsultant.gr/omiliastofreethinkingzone/

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 3617461 – Διεύθυνση: Σκουφά 64, Αθήνα

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ: marketingconsultant.gr/omilia-sto-free-thinking-zone/