Συνέντευξη στο Startup.gr: Ραφαήλ Κανελλόπουλος, ιδιοκτήτης της εφαρμογής e-night!

    Από: Startup Team

« Ο Ραφαήλ Κανελλόπουλος είναι Τελειόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, μέλος του Οργανισμού Νεολαίας & Αθλητισμού του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και ιδρυτής – ιδιοκτήτης της εφαρμογής enight για την οποία θα μας μιλήσει παρακάτω».

Πείτε μας λίγα λόγια την υπηρεσία σας!

Το e-night είναι η πρώτη εφαρμογή για κρατήσεις σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης. Είναι ένας αξιόπιστος χάρτης της νυχτερινής ζωής με συνεχή ενημέρωση και αποκλειστικές προσφορές.

Με απλά λόγια, έχεις τη νύχτα στα χέρια σου σε μια εφαρμογή!

Σε ποιους απευθύνεσαι και τι όφελος μπορούν να έχουν από τις υπηρεσίες σου;

Το e-night απευθύνεται σε όλους!

Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης στέλνει απευθείας την κράτηση του στο μαγαζί της επιλογής του και δύναται να λάβει ως δώρο-κέρασμα μια κανάτα ποτό ή/και ένα πανέρι λουλούδια. Επιπροσθέτως, συμπληρώνοντας ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο για τις υπηρεσίες του μαγαζιού, ο χρήστης κερδίζει έκπτωση στην επόμενη του κράτηση.

Γιατί αποφασίσατε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα μόνος σας;

Ανέκαθεν είχα την ανάγκη να δημιουργήσω κάτι δικό μου. Να δημιουργήσω κάτι που θα φέρει την προσωπική μου αισθητική και θα είναι χρήσιμο όχι μόνο σε εμάς αλλά και στο μεγάλο αριθμό των τουριστών που επισκέπτονται τη χώρα μας. Κάπως έτσι γεννήθηκε η ιδέα για το e-night. Πίστεψα σε αυτή και πάρα το οικονομικά αβέβαιο κλήμα της εποχής μας αποφάσισα να την υλοποιήσω.

Ποια ήταν η κυριότερη δυσκολία που αντιμετωπίσατε;

Θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω τη λέξη “πρόκληση” αντί της λέξης “δυσκολία”.

Πάρα το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε εφαρμογές για να εξυπηρετήσουμε πολλές από τις καθημερινές μας ανάγκες, στον τομέα των νυχτερινών κρατήσεων δεν υπήρχε κάποια αντίστοιχη πρόταση. Η κυριότερη πρόκληση λοιπόν, ήταν στο πως θα καταφέρω να προσεγγίσω τα clubs και τα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης για να παρουσιάσω – προωθήσω σωστά την εφαρμογή. Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω όλα τα συνεργαζόμενα μαγαζιά που εμπιστευτήκαν τόσο γρηγορά το νέο αυτόν τρόπο κρατήσεων.

Τι συμβουλές δίνετε για τους νέους επιχειρηματίες out there?!

Δε νομίζω ότι είμαι σε θέση να συμβουλέψω νέους επιχειρηματίες, τουλάχιστον όχι ακόμη. Θα ήθελα όμως, να μοιραστώ μαζί σας αυτό που θυμίζω συνεχώς τόσο στον εαυτό μου όσο και στα αγαπημένα μου πρόσωπα: Μην φοβάσαι να δράσεις!

Βρείτε τους:

Σελίδα Facebook : www.facebook.com/enightapp/?modal=admin_todo_tour

Σελίδα Instagram :
enight.app