Άνοιξαν οι εγγραφές για το τρίτο Piscine της σχολής προγραμματισμού Zone01 Athens!

    Από: Startup Team
Zone01 Athens

Το Zone01 Athens ανακοινώνει με χαρά την έναρξη των εγγραφών για το τρίτο πρόγραμμα Selection Piscine, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες εκπαίδευσης και ανάπτυξης στον τομέα της τεχνολογίας. Το Piscine θα ξεκινήσει στις 2 Σεπτεμβρίου και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν σε μια εντατική, πρακτική εκπαίδευση προγραμματισμού διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων.

Το Piscine είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει μια δυναμική και καινοτόμα εμπειρία εκμάθησης, χωρίς την ανάγκη προηγούμενης εμπειρίας πάνω στον προγραμματισμό ή πτυχίων. Μέσα από την καθημερινή πρακτική και τη συνεργασία με άλλους συμμετέχοντες, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν δεξιότητες που απαιτούνται στην αγορά εργασίας και να αποδείξουν ότι μπορούν εξελιχθούν σε πλήρως καταρτισμένους προγραμματιστές.

Το Zone01 Athens, με την υποστήριξη κορυφαίων τεχνολογικών εταιρειών και συνεργατών, δεσμεύεται να προσφέρει ένα περιβάλλον μάθησης υψηλών προδιαγραφών, παρέχοντας πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία και πόρους. Οι συμμετέχοντες του Selection Piscine θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της τεχνολογίας περνώντας στο πενταετές πρόγραμμα που προσφέρει 2 χρόνια εκπαίδευσης και 3 χρόνια εργασίας.

Ο Χρήστος Αβραμούδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Zone01 Athens, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε τις εγγραφές για το τρίτο Piscine. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νέους να αναπτύξουν τις τεχνολογικές τους δεξιότητες και να προετοιμαστούν για τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Η επιτυχία των προηγούμενων Piscine μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να επενδύουμε στη νέα γενιά προγραμματιστών.”

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές μέχρι τις 25 Αυγούστου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας του Zone01 Athens περνώντας με επιτυχία τα παιχνίδια μνήμης και αντίληψης και συμμετέχοντας στο ενημερωτικό Check-In Event.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος της κοινότητας του Zone01 και να κάνετε το πρώτο βήμα προς μια επιτυχημένη καριέρα στον προγραμματισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.zone01.gr/

Σχετικά με το Zone01 Athens

Το Zone01 Athens είναι ένας κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης που δεσμεύεται να μεταμορφώσει το τοπίο της συνεχόμενης τεχνολογικής εκπαίδευσης. Με έμφαση στην προσβασιμότητα, την καινοτομία και την εφαρμογή της στον πραγματικό κόσμο, το Zone01 Athens διαμορφώνει την επόμενη γενιά μηχανικών λογισμικού υψηλής κλάσης.
Ξεκινώντας το 1999 με την Epitech και συνεχίζοντας με τη δημιουργία του School42 το 2013 στη Γαλλία, ο Nicolas Sadirac, ο αρχιτέκτονας του εκπαιδευτικού συστήματος 01 edu, που σπάει όλες τις νόρμες της παραδοσιακής εκπαίδευσης, συνεχίζει και επεκτείνει την peer-to-peer παιχνιδοποιημένη μάθηση με το Zone01 Athens.

Το καινοτόμο αυτό εκπαιδευτικό μοντέλο έχει εφαρμοστεί σε περισσότερες από 40 χώρες με πάνω από 25.000 αποφοίτους που εργάζονται ήδη σε μεγάλες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.