Αύγουστος στο Viasat Explore με τους Χρυσωρύχους της Αυστραλίας

    Από: Startup Team

Αύγουστος στο Viasat Explore σημαίνει περιπέτεια και δύσκολες αποστολές. Την Πέμπτη 19 Αυγούστου στις 22:00 έρχεται ο 6ος κύκλος της σειράς «Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας». Επτά ομάδες χρυσωρύχων έρχονται αντιμέτωπες με την αυξανόμενη θερμοκρασία και τους επικίνδυνους αγριότοπους, αποφασισμένες να εκμεταλλευθούν την υψηλότερη τιμή χρυσού που σημειώθηκε ποτέ στην ιστορία της Αυστραλίας.

Στις αρχές του μήνα, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 4 Αυγούστου, θα παρακολουθήσουμε τους οδηγούς από την «Ομάδα Διάσωσης: 401» σε αποστολές διάσωσης βαρέων οχημάτων, ενώ παράλληλα πασχίζουν να διατηρήσουν την κανονική ροή της κυκλοφορίας σε μερικούς από τους πιο πολυσύχναστους και αμείλικτους δρόμους του πλανήτη.

Ομάδα διάσωσης: 401

Πρεμιέρα Τετάρτη 4 Αυγούστου στις 22:00

Η σειρά επικεντρώνεται σε μια ομάδα οδηγών διάσωσης βαρέων οχημάτων που πασχίζουν να διατηρήσουν την κανονική ροή της κυκλοφορίας σε μερικούς από τους πιο πολυσύχναστους και αμείλικτους δρόμους του πλανήτη.

Έως και 400.000 οχήματα διέρχονται καθημερινά από τους αυτοκινητόδρομους του Οντάριο που αντιστοιχούν συνολικά σε 400 λωρίδες. Το τμήμα 401 που περνά από το Τορόντο είναι ο πιο πολυσύχναστος αυτοκινητόδρομος του κόσμου. Όταν συμβαίνει κάποια καταστροφή σε αυτούς τους δρόμους, είναι επιτακτική η ανάγκη να ελευθερωθούν για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Αστυνομία και Υπουργείο Μεταφορών εξαρτώνται από τους χειριστές διάσωσης βαρέων οχημάτων του Νότιου Οντάριο. Για να παραμένουν οι δρόμοι κλειστοί όσο το δυνατόν λιγότερο, τα συνεργεία συχνά εργάζονται σε απόσταση μερικών εκατοστών από τις ανοιχτές λωρίδες και την κυκλοφορία των οχημάτων. Αυτή είναι η ιστορία των ανδρών και των γυναικών που αντιμετωπίζουν απίστευτους κινδύνους σε ένα αδυσώπητο περιβάλλον ταχύτητας.

Δουλειές και ανθρώπινες ζωές εξαρτώνται από αυτούς τους αυτοκινητόδρομους, και το εργο των συνεργείων της Ομάδας Διάσωσης είναι να τους διατηρούν ανοιχτούς

Αφιέρωμα: Εβδομάδα χρυσού

Όλη μέρα από Παρασκευή 13 Αυγούστου μέχρι Πέμπτη 19 Αυγούστου

Για να γιορτάσουμε τον καινούριο κύκλο της σειράς “Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας”, το Explore γίνεται χρυσό για μία ολόκληρη εβδομάδα. Θα προβάλλουμε διαδοχικά επεισόδια των κύκλων 1 έως 5 της σειράς “Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας” όλη μέρα κάθε μέρα.

Οι χρυσωρύχοι της Αυστραλίας

Πρεμιέρα Πέμπτη 19 Αυγούστου στις 22:00

Αυτή η εποχή είναι η δυσκολότερη όλων καθώς επτά ομάδες χρυσωρύχων έρχονται αντιμέτωπες με την αυξανόμενη θερμοκρασία και τους επικίνδυνους αγριότοπους, αποφασισμένες να εκμεταλλευθούν την υψηλότερη τιμή χρυσού που σημειώθηκε ποτέ στην ιστορία της Αυστραλίας.

Φέτος, οι Poseidon Crew επιστρέφουν μετά την εξόρυξη αξίας 350.000 δολαρίων της προηγούμενης σεζόν, και οι Dust Devils τα παίζουν όλα για όλα στην πιο δαπανηρή και ριψοκίνδυνη επιχείρηση εξόρυξης που έκαναν ποτέ, κυνηγώντας τον σημαντικότερο στόχο στην ιστορία των «Χρυσωρύχων της Αυστραλίας»: 600 ουγγιές χρυσού, το οποίο μεταφράζεται σε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας!

Ένα νέο δίδυμο ανιχνευτών ξεκινά το κυνήγι στην υποτροπική ερημιά του Κουίνσλαντ, ενώ στην περιοχή Πιλμπάρα της δυτικής Αυστραλίας η νέα ομάδα Ferals αντιμετωπίζει την αφόρητη ζέστη της βόρειας ερήμου.

Σαραβαλάκια & χρήμα

Πρεμιέρα Παρασκευή 27 Αυγούστου στις 21:15

Παρακολουθήστε την οικογένεια των Μάθιουσον οι οποίοι αναζητούν και βρίσκουν νέους ιδιοκτήτες για κλασικά αυτοκίνητα από το γκαράζ του χωριού τους στο Γιόρκσιρ. Το Θόρντον-λε-Ντέιλ στο βόρειο Γιόρκσιρ είναι η έδρα των Πλειστηριασμών Κλασικών Αυτοκινήτων των Μάθιουσον.

Το γραφικό χωριό, δημοφιλής προορισμός στους ημερήσιους εκδρομείς που θέλουν να αποδράσουν από την πίεση της καθημερινότητας, είναι η έδρα της οικογενειακής δυναστείας δημοπρατών κλασικών αυτοκινήτων από το βόρειο Γιόρκσιρ. Από το γκαράζ της στο χωριό που ανήκει σε μια άλλη εποχή η οικογενειακή επιχείρηση αναζητά κλασικά αυτοκίνητα, μηχανές και ενθύμια οχημάτων για να τα βγάλει σε πλειστηριασμούς.

Από μια σπάνια παλαιά Aston Martin αξίας άνω των 100.000 λιρών που μένει κλεισμένη σε έναν αχυρώνα μέχρι το παλιό εκδρομικό βανάκι αξίας λιγότερο από 1.000 λίρες, κανένα όχημα δεν περνά απαρατήρητο από την κεφαλή της οικογένειας, τον Ντέρεκ, ο οποίος διακρίνεται για το πάθος του με τη μηχανολογία ενώ κάποτε τα ταξίδια ήταν αγαπημένο χόμπι της οικογένειάς του.