Cardlink Business Factory απο το Retail Innovation Hub

    Από: Startup Team
Cardlink Business Factory by Retail Innovation Hub

Το Business Factory φτάνει στη δεύτερη χρονιά, αποτελώντας μία δυναμική πρωτοβουλία από το Retail Innovation Hub by Cardlink, powered by Found.ation, που θέλει να φέρει καινούριο αέρα στο λιανικό εμπόριο, σε μια νέα εποχή καινοτομίας και λύσεων που εστιάζουν στον πελάτη.

Με τη συνεργασία startupsπαρόχων τεχνολογικών λύσεων και ενδιαφερόμενων φορέων από τη βιομηχανία, το Business Factory θέλει να συντελέσει στην επιτάχυνση της μετατροπής των αναγκών της βιομηχανίας σε πραγματικές λύσεις και επιτυχημένες επιχειρηματικές συνεργασίες. Εστιάζοντας στη δέσμευση για ευέλικτη ανάπτυξη, επιδιώκει να προωθήσει τη γρήγορη και αποτελεσματική ψηφιακή μεταμόρφωση της βιομηχανίας του λιανικού εμπορίου, βελτιώνοντας τελικά τη συνολική εμπειρία του πελάτη.

Προσκαλούμε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον του λιανικού εμπορίου να υποβάλουν τις προτάσεις τους και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτό το συνεργατικό και δυναμικό οικοσύστημα!

Το open call για τον 2ο κύκλο είναι ανοιχτό μέχρι τις 03/12! Υποβάλετε την πρότασή σας τώρα και ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον του λιανικού εμπορίου.