ClimAccelerator: Ενίσχυσε τον περιβαλλοντικό σου αντίκτυπο!

    Από: Startup Team

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη περίοδο καλούμαστε διεθνώς να κάνουμε άλματα για το μετριασμό της κλιματικής αλλαγής, αλλάζοντας τον καθιερωμένο τρόπο αξιοποίησης φυσικών πόρων, υλών & ενέργειας σε ζητήματα που αφορούν το οικιστικό περιβάλλον, τις μετακινήσεις ή τον τρόπο παραγωγής & κατανάλωσης.

Πολλοί και πολλές από εμάς οραματιζόμαστε μία ποιοτική, συμπεριληπτική & ανθεκτική κοινωνία, που ενθαρρύνει την κυκλική και πράσινη οικονομία και τις αντίστοιχες επιχειρηματικές λύσεις και πρωτοβουλίες.

Τα Impact Hub Athens, Belgrade, Prague, Brno & Ostrava, Zagreb και ο οργανισμός Bogatin Slovenia ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ΕΙΤ – Climate KIC, τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή κοινότητα για την πράσινη καινοτομία, για να προσφέρουν επιχειρηματική υποστήριξη και μοναδικές ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε ιδέες και νεοφυείς εταιρείες.

 

Aν δουλεύεις ήδη σε μία πράσινη επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να δώσει λύση στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής, έχεις τώρα την ευκαιρία να αναπτύξεις την επιχειρηματική σου ιδέα, συμμετέχοντας στο ClimAccelerator.

Οι ιδέες και εταιρείες που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν θα λάβουν δωρεάν εξειδικευμένη επιχειρηματική υποστήριξη και θα διεκδικήσουν χρηματικά βραβεία έως 80.000 ευρώ καθώς και άλλες ευκαιρίες χρηματοδότησης.

Πάρε μέρος σε θεματικά εργαστήρια, δούλεψε εξατομικευμένα με μέντορες, λάβε καθοδήγηση από εξειδικευμένους επαγγελματίες και συνδέσου με την πιο δυναμική ευρωπαϊκή κοινότητα πράσινης καινοτομίας!

Το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος θα διεξαχθεί στα Αγγλικά, σε υβριδική online & offline μορφή, ξεκινώντας από ένα 2ήμερο online bootcamp, στις 18 και 19 Μαΐου, ανοιχτό για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι και τις 9 Μαΐου. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ: https://athens.impacthub.net/climacceleratorabrandnewenvironmentalplatformineurope/?lang=en