Codebiz 2021: Ο πιο πρωτοποριακός διαγωνισμός που έρχεται για να ενώσει coding και business.

    Από: Startup Team

Έχεις πάθος με την επιχειρηματικότητα ή αγαπάς τον προγραμματισμό; Μήπως εχεις μια ιδέα η οποία πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει την ελληνική startup σκηνή και αναζητάς την κατάλληλη ομάδα για να την υλοποιήσεις;

Αν απάντησες ναι σε τουλάχιστον μια από τις παραπάνω ερωτήσεις, τότε…

Αυτό που αναζητάς είναι το CodeBiz!

Ο διαγωνισμός, του φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας ThinkBiz, επιστρέφει φέτος σε digital μορφή, από τις 27 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου, για να ενώσει ακόμη μια φορά τον προγραμματισμό και την επιχειρηματικότητα.

16 ημέρες γεμάτες καινοτομία, coding και business plans σε περιμένουν, εντελώς δωρεάν!

Έλα και γνωρισε τους μελλοντικούς σου συνεργάτες και σχηματίστε μια ομάδα 5-6 ατόμων ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της ελληνικής startup σκηνής. Μπορείς να συμμετέχεις είτε ατομικά είτε ομαδικά με μέχρι 3 φίλους/φίλες σου.

Πάρε μέρος σε interactive workshops και έλα σε επαφή με μέντορες για να λάβεις feedback και καθοδήγηση, που θα προετοιμάσουν εσένα και την ομάδα σου για το Final Round του CodeBiz.

Judges και competitors θα σε περιμένουν στο Μεγάλο Τελικό για να διεκδικήσεις έπαθλα που θα κάνουν την ιδέα σας πραγματικότητα!

Αυτό που χρειάζεται κάθε ομάδα για να φτάσει στον τελικό είναι μέλη με πάθος και διαφοροποιημένες γνώσεις, για αυτό στο CodeBiz ως διαγωνιζόμενος θα επιλέξεις έναν από τους παρακάτω ρόλους:

Coder: To μέλος της ομάδας που διαθέτει προγραμματιστικές γνώσεις.

Bizer: Ο διαγωνιζόμενος που έχει γνώσεις σχετικές με την επιχειρηματικότητα όπως marketing, sales, finance.

Visionary: To άτομο που έχει μια καινοτόμα ιδέα. Ενδέχεται να εμπίπτει είτε στην κατηγορία του Coder ή του Bizer ή και να έχει ένα τελείως διαφορετικό background.

Αν βλέπεις τον εαυτό σου σε μια απο τις παραπάνω κατηγορίες και θες να είσαι μέρος των επόμενων forward thinking leaders της startup κοινότητας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την αίτηση συμμετοχής εδώ.

16 μέρες/18 μέντορες/3 workshops/6 judges

Ένα battle μέχρι την κορυφή

Εσύ θα πάρεις μέρος;

Για περισσότερες πληροφορίες:

Email| Facebook| Facebook event |Instagram