Dataways | Πλήρης λειτουργικότητα teleworking για τους υπαλλήλους μας

    Από: Startup Team

Με τις εξελίξεις να τρέχουν, η Dataways συμβάλλει προληπτικά, άμεσα και υπεύθυνα, στον περιορισμό της διασποράς του ιού και συνδράμει στην προστασία της υγείας όλων των εργαζομένων της καθώς και των συνεργατών της.

Με απόλυτη προσήλωση στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και με τη μεγάλη εμπειρία μας σε θέματα εξασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας, έχουμε τη δυνατότητα να εργασθούμε απομακρυσμένα και να προσφέρουμε παραγωγικά την απαραίτητη υποστήριξη και επικοινωνία.

  • Η εταιρία εφαρμόζει πλήρη λειτουργικότητα teleworking χωρίς να αλλάξει κάτι στον τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες μας είτε τηλεφωνικά ή/και μέσω email.
  • Προβαίνουμε σε ακύρωση όλων των προγραμματισμένων συναντήσεων και εργασιών εκτός του χώρου των γραφείων μας και προτείνουμε να αποφεύγονται επισκέψεις στην έδρα μας όσο διαρκούν τα έκτακτα μέτρα του Υπουργείου Υγείας.

Με θετικότητα και υπευθυνότητα, παραμένουμε αισιόδοξοι, ότι η κατάσταση αυτή θα έχει περιορισμένη διάρκεια και η ζωή και η καθημερινότητα όλων μας θα επανέλθει σύντομα σε φυσιολογικούς ρυθμούς.