Διασφάλιση Επαγγελματικών Σχεδίων

    Από: Startup Team

Νέο επεισόδιο (Νο 128) της εκπομπής Marketing in Practice παραγωγής του SBC

Κάθε επαγγελματίας λαμβάνει αποφάσεις ή βιώνει συνθήκες που μπορούν να τον ζημιώσουν. Το καθημερινό ρίσκο μπορεί να είναι οικονομικό, νομικό, ανταγωνιστικό και στρατηγικό. Στο DNA των Ελλήνων επιχειρηματιών δεν υπάρχει έντονο το αίσθημα της πρόληψης και της διασφάλισης. Στο νέο επεισόδιο του Marketing in Practice προσπαθούμε να αποκρυπτογραφήσουμε την λογική αλλά και την αναγκαιότητα της επιχειρηματικής ασφάλισης.

Στο studio της εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένο στο studio του Attica TV/SBC TV Channel τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή Επιχειρήσεων Άρη Φραγκίστα, συζητούν την διασφάλιση  των Επαγγελματικών Σχεδίων μιας επιχείρησης.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: – Ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι επιχειρήσεις σχετικά με την διασφάλιση των σχεδίων τους; – Τι ορίζουμε επιχειρηματική ασφάλεια; – Ποια τα οφέλη της επιχειρηματικής ασφάλισης; -Τι κερδίζει ένας επιχειρηματίας; – Για ποιους λόγους η επιχειρηματική ασφάλιση αποτελεί ένα πολύπλοκο χρηματοοικονομικό θέμα; – Πολλοί επιχειρηματίες παρότι έχουν κάνει ασφάλεια δεν αποζημιώνονται. Πως μπορεί να αποφευχθεί αυτό; – Πως πρέπει να επιλέξουμε τον ιδανικό ασφαλιστικό διαμεσολαβητή; – Ποιο το κόστος της επαγγελματικής ασφάλισης; και πολλά άλλα.

Παράλληλα η επιχειρηματίας Λία Αγγελίδου, εξηγεί στην πράξη την χρήση της επαγγελματικής ασφάλισης. Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας παρουσιάζει τα 5 επιχειρηματικούς κινδύνους.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 120 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις  ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι.  Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα  εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις.  Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 5 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: epixeiro.gr, startup.gr  & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 21.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Σάββατο 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:30, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο 17.30 και Κυριακή 20.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή 17.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή 18.30, ΤΗΛΕΠΙΛΟΓΕΣ (Δράμα, Έβρος, Καβάλα, Ροδόπη, Σέρρες, Ξάνθη, Σαμοθράκη και Θάσο) κάθε Κυριακή και Πέμπτη 19.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) κάθε Δευτέρα 23.00 και Παρασκευή 18.20, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα) κάθε Παρασκευή 20.30 και Κυριακή 13.00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 128 «Διασφάλιση Επαγγελματικών Σχεδίων» μπορείτε να το δείτε εδώ:  marketingconsultant.gr/diasfalisi-epaggelmatikon-schedion/