Διπλό Gold βραβείο για SAS-Interamerican στα Digital Finance Awards

    Από: Startup Team

Για καινοτόμες εφαρμογές advanced analytics πάνω σε SAS VIYA.

Δυο Gold βραβεία απέσπασαν SAS και INTERAMERICAN, στο πλαίσιο των Digital Finance Awards, για έργα advanced analytics που υλοποιήθηκαν πάνω στην πλατφόρμα SAS VIYA. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου.

Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ SAS και INTERAMERICAN δημιούργησε τη βάση για μια ενιαία προσέγγιση και αξιοποίηση των δεδομένων, η οποία επιτρέπει την άμεση παροχή προσωποποιημένων λύσεων στον ασφαλιστικό πελάτη, σε συνθήκες real time decision making, δημιουργώντας παράλληλα τα εχέγγυα για μια ασφαλή μετάβαση σε Hybrid Cloud και DataOps λογικές. Την ίδια στιγμή, η Interamerican ανέπτυξε πάνω στο SAS VΙΥΑ, και για πρώτη φορά στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, έναν machine learning αλγόριθμο, ο οποίος δημιουργεί personalized recommendations στο direct brand της INTERAMERICAN, την Anytime.

Οι υλοποιήσεις αυτές απέσπασαν Gold βραβείο στις κατηγορίες Best Data Analytics Initiative και Best Digital Transformation Initiative των Digital Finance Awards.

«Η διπλή διάκριση στα Digital Finance Awards αναδεικνύει τη διαπιστωμένη τεχνογνωσία της SAS στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, αλλά και τη δυναμική που αναπτύσσει η ελληνική ασφαλιστική αγορά στην χρήση advanced analytics και τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης. Είμαστε υπερήφανοι που η μακροχρόνια και στενή συνεργασία μας με την INTERAMERICAN επισφραγίζεται με δύο Gold βραβεία. Θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της INTERAMERICAN για την πραγματικά πελατοκεντρική τους θεώρηση στην ψηφιακή καινοτομία», δηλώνει η Mirella Cerutti, SAS Regional Vice President Italy, Austria and South Eastern Europe.