Εκδήλωση “Driving Innovation Forward” από την HP Hellas

    Από: Startup Team
Driving Innovation Forward

Η HP Hellas διοργάνωσε ένα ξεχωριστό Customer Event την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στον αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων – Athens Circuit, την πρώτη πίστα αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Με κεντρικό μήνυμα “Driving Innovation Forward”, παρουσιάστηκαν στους παρευρισκόμενους οι νέες σειρές προϊόντων και υπηρεσιών ασφάλειας, οι οποίες βελτιστοποιούν τον τρόπο που οι σύγχρονες επιχειρήσεις και οργανισμοί λειτουργούν.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία επίσης να ενημερωθούν για tips οδικής ασφάλειας από τον Ιαβέρη και κυρίως να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, ανακαλύπτοντας τα δικά τους όρια στο αυτοκίνητο, είτε ως οδηγοί είτε ως συνοδηγοί.

Διάφορα αγωνιστικά οχήματα, περίμεναν με ανυπομονησία τους οδηγούς ώστε να προσφέρουν στιγμές οδηγικής απόλαυσης. Ταυτόχρονα οι φιλικές συζητήσεις και το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Driving Innovation Forward

O Χάρης Αμούργης, End User Sales Manager, Private & Public Sector της HP Eλλάδας & Κύπρου, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για την έως τώρα εκπληκτική συνεργασία που έχουν.

Η κεντρική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε από τον Λευτέρη Γαροφαλάκη, Workforce Solutions Category & Business Development Manager, και αναφέρθηκε στις εξελίξεις επόμενης γενιάς που αφορούν τόσο τις ανάγκες των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών. Ο ίδιος στη συνέχεια δήλωσε: «Στην HP, δεν ανταποκρινόμαστε απλώς στις αλλαγές, αλλά ηγούμαστε αυτών. Αναγνωρίζοντας τις δυναμικές απαιτήσεις των σημερινών οργανισμών, παρουσιάσαμε λύσεις που αλλάζουν τα δεδομένα».

Η Μαρία Ρυακιωτάκη, Personal Systems Lead για Ελλάδα και Κύπρο, ξεκίνησε την ομιλία της με βασικό μήνυμα “Future is Now”. Αναφέρθηκε στα νέα προϊόντα της HP και τόνισε ότι το κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης, συνοψίζει την στάση της εταιρείας απέναντι σε όλες τις προκλήσεις και τονίζει το γεγονός ότι η HP βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και των τεχνολογικών εξελίξεων. Επιπλέον, εστίασε στην ενσωμάτωση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε όλο και περισσότερα προίόντα HP, αξιοποιώντας χαρακτηριστικά όπως έξυπνα συστήματα ψύξης και προληπτική συντήρηση, ενισχύοντας την απόδοση και την αξιοπιστία τους. Στην Poly, η ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης επικεντρώνεται σε έξυπνα εργαλεία συνεργασίας, με στόχο τη βελτιστοποίηση των εμπειριών ήχου και βίντεο, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη και αποτελεσματική επικοινωνία.

Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν CIOs, Διευθυντικά Στελέχη Πληροφορικής και IT Managers από κλάδους όπως η Ενέργεια, Τράπεζες, η Ναυτιλία και πολλοί άλλοι.