Επικαιρότητα

Ένα καλοκαιρινό δώρο!

Το καλοκαίρι ήρθε, και τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για χαλάρωση (πάντα με ασφάλεια) και επαναπροσδιορισμό των επιχειρηματικών σχεδίων σας. Για αυτήν την περίοδο μπορείτε να επωφεληθείτε με μια έκπτωση -30% στην αγορά δύο επιχειρηματικών βιβλίων του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα από τις εκδόσεις Rosili:

  • «Η εργαλειοθήκη του σύγχρονου επιχειρηματία»

Ένας σύγχρονος επιχειρηματίας, που λειτουργεί τις περισσότερες φορές με την λογική του one man show, χρειάζεται βασικές δεξιότητες για να πετύχει. Αυτές παρουσιάζονται & αναλύονται μέσα από το πρίσμα 8 βασικών εργαλείων ανάπτυξης και εξέλιξης που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε την διαφορά!

  • «Το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας»

Ολοκληρώνοντας αυτό το βιβλίο και έχοντας συμπληρώσει όλες τις προτεινόμενες ασκήσεις, ο αναγνώστης θα έχει κατανοήσει τις βασικές αρχές Μάρκετινγκ για την επιχείρησή του και θα είναι ικανός να θέσει τις βάσεις για τη σωστή κι έξυπνη ανάπτυξη της.

Η έκπτωση ισχύει για αγορές από το site του εκδοτικού οίκου μέχρι 3/8/2020. Θα βρείτε τον εκπτωτικό κωδικό και περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία εδώ